Setari Cookie-uri

Montagne russe sau roller coaster - adrenalina si distractie la maxim!

Criza economica, recesiunea si problemele cotidine te fac sa iti doresti sa te rupi de toate si sa te distrezi la maxim ? Daca vrei sa simti adrenalina cum iti invadeaza intreg corpul si daca te tenteaza sa simti cum iti fuge pamantul de sub picioare si cum cazi cu viteza in gol. Atunci acest articol este perfect pentru tine.

Criza economica, recesiunea si problemele cotidine te fac sa iti doresti sa te rupi de toate si sa te distrezi la maxim ? Daca vrei sa simti adrenalina cum iti invadeaza intreg corpul si daca te tenteaza sa simti cum iti fuge pamantul de sub picioare si cum cazi cu viteza in gol…. Atunci acest articol este perfect pentru tine.

Daca iti place montagne russe sau roller coaster, atunci in mod cert iti va placea Parcul de distractii Cedar Point , capitala curselor de montagne russe din lume.

Cu toate ca Parcul de distractii Cedar Point are curse pentru orice preferinte si varsta, el s-a evidentiat prin cele 17 montagne russe care au pus Sandusky, Ohio pe harta.

Blue Streak - Aceasta cursa este considerate American Classic, pentru ca exista de mai bine de 41 de ani. Este o cursa traditionala foarte lunga si cu multe suspendari in aer. Este un montagne russe traditional cu iesiri si intrari, cu 24 de metri posibilitate de ridicare deasupra solului, are ca saracteristici mai mult de 6 urcusuri, o curba in varf si timp maxim in aer. Iata aici mai multe imagini.

Citește și:

Cursa Cedar Creek Mine - Aceasta este o cursa tematica ce duce pasagerii intr-un tren printr-o mina. Cele mai importante puncte sunt intoarcerile in spirala ascutita.

Corkscrew - Construit in 1976, Corkscrew de culoare rosie, alba si albastra isi duce calatorii in sus si in jos in aproximativ 2 minute. Cand s-a deschis Corkscrew a fost primul montagne russe care sa se invarteasca la mijloc si a fost prima masina care sa sa invarta in 3 cercuri din lume. Mai multe imagini aici intr-un clip filmat in acest roller coaster.

Disaster Transport - O alta cursa tematica, ce poarta pasagerii astronauti prin spatiu.

Gemini - Intrecere prin structurile de lemn ale Gemini de care se lovesc carturile incercand sa treaca de cele ale competitorilor.

Iron Dragon - Iron Dragon sau Dragonul de Fier te incanta cu atmosfera creata de lagunele cetoase si varfurile ametitoare ale copacilor.

Citește și:

Gemini Junior - Daca e sa incepi cu cei mici de undeva, aici este locul. In umbra Gemini-ului mare, Juniorul incepe cursa!

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.