Setari Cookie-uri

Montagne russe sau roller coaster - adrenalina si distractie la maxim!

Criza economica, recesiunea si problemele cotidine te fac sa iti doresti sa te rupi de toate si sa te distrezi la maxim ? Daca vrei sa simti adrenalina cum iti invadeaza intreg corpul si daca te tenteaza sa simti cum iti fuge pamantul de sub picioare si cum cazi cu viteza in gol. Atunci acest articol este perfect pentru tine.

Magnum XL-200 - Detinatoare a titlului de Cel mai bun montagne russe de otel din lume, aceasta cursa gigantica atinge viteze pe care nu le vei gasi nicaieri altundeva. Dar ceea ce il face mai special pe acesta este perioada de timp petrecuta in aer. Acel sentiment de plutire deasupra fiecarui urcus al traseului il face pe Magnum una dintre cele mai reusite masini montagne russe din toate timpurile. Un montagne russe traditional cu plecare si revenire, Magnum cu cei 1500 metri de traseu care se desfasoara pe parcusrul malului lacului Erie, ofera calatorilor o minunata panorma asupra lacului. Mai multe imagini aici.

Mantis - Situata in mijlocul parcului, Mantis este putin din tot ce exista intr-o cursa. Pista intortocheata zboara prin 6 elemente diferite. Calatorii din Mantis se imbarca la bordul unui tren de inalta tehnologie pentru a plonja in aer de la o inaltime de 44 metri cu 60 mph in timp ce stau in picioare. Masina montagne russe este compusa din inel vertical de 36 metri, un inel de plonjon de 31 metri, o intoarcere de 360 grade si un inel de 25 metri inclinat in spatiul dintre 2 minute si 40 secunde. Mai multe imagini aici.

Citește și:

Maverick - Cea mai noua achizitie are ca tema vestul salbatic pentru o aventura tematica ce tine doua minute jumatate. Trenul isi incepe calatoria prn urcarea pana in varful a 32 metri . De acolo, isi duce pasagerii pana jos la 1.5 metri distanta fata de pamant la un unghi de 95 de grade si la o viteza de 57 mph. Pasagerii au ocazia sa experimenteze 8 urcusuri in aer, 3 inversiuni si o a doua lansare printr-un tunel intunecat la viteza de pana la 70 mile pe ora. Mai multe imagini aici.

Mean Streak - Pentru entuziastii de motagne russe din lemn, Mean Streak este in capatul listei. Este una dintre cele mai inalte, rapide si abrupte curse din lume. Mean Streak este caracterizat printr-un prim urcus de 49 metri, o viteza maxima de 65 mile pe ora si mai mult de 1645 metri de divertisment. Mai multe imagini aici.

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.