Setari Cookie-uri

Montagne russe sau roller coaster - adrenalina si distractie la maxim!

Criza economica, recesiunea si problemele cotidine te fac sa iti doresti sa te rupi de toate si sa te distrezi la maxim ? Daca vrei sa simti adrenalina cum iti invadeaza intreg corpul si daca te tenteaza sa simti cum iti fuge pamantul de sub picioare si cum cazi cu viteza in gol. Atunci acest articol este perfect pentru tine.

Millennium Force - Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a descrie aceasta minunatie... Cunoscut ca si un giga trenulet datorita inaltimii sale mari, acest montagne russe se poate inalta pana la 95 metri deasupra solului si poate ajunge la viteze de pana la 93 mph. Millennium Force a obtinut 10 recorduri mondiale de cand a debutat in 2000. De la debutul sau, Millennium Force a fost in repetate randuri votat ca fiind numarul 1 la nivel global. In primii 6 ani, Millennium Force a transportat mai mult de 10 milioane de oameni. Iata aici mai multe imagini.

Raptor - Raptor este considerat un montagne russe interiorizat cu scaune care seamana cu trambulina de la schi. Calatorii diin Raptor sunt asezati pe locuri special create care permite miscarea picioarelor, fapt care da nastere la senzatia de zbor. Acest montagne russe isi intoare pasagerii in sus si in jos de 6 ori. Partea cea mai atractiva a calatoriei este bobina cobra, care ii intoarce pe calatori, ii misca in spirala intorcandu-i intr-un cerc de 180 grade si repeta miscarea in sens invers. Mai multe imagini aici.

Citește și:

Top Thrill Dragster - Ajungand pana la 130 metri si la o viteza de 120 mile pe ora, acest montagne russe a fost inaugurat in 2003. Dragster este unul dintre cele mai inalte si mai rapide trenulete din lume. Calatorii isi incep aventura intr-un tren care se aseamana masinilor puternice de top. Trenul se misca apoi in pozitie de start si este lansat inainte ajungand la viteza de aproximativ 120 mph in 4 secundeMai multe imagini aici.

Wicked Twister - aceasta cursa se vrea a fi cea mai inalta si mai rapida cursa cu dubla intoarcere din lume, care merita toti banii.

Wildcat - Pentru a creste provocarile si pentru a crea o experienta unica, designerii au creat masini compacte pentru 4 persoane. Asezati in masinute pentru 4 persoane pe scaune individuale, calatorii experimenteaza o serie de urcusuir si intoarceri stranse construite sub forma cifrei 8. Masina are 560 metri in lungime si poate ajunge la o viteza maxima de 40 mile pe ora. Mai multe imagini aici.

Citește și:

Woodstock Express - Dupa Gemini Junior, cei mici sunt asteptati la Woodstock Express pentru a-i incanta din nou.

Parcul de Distractii Cedar Point este cel mai mare parc din lume, unde cursele sunt doar o parte din acest peisaj care iti incanta simturile. Exista distractii pentru toate varstele si gusturile pentru aventura. Chiar si spectatorii se trezesc cu zambete pe fata.

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.