Setari Cookie-uri

Cele mai trendy escapade: destinatiile vedeta ale verii

Parisul este orasul luminilor, Roma, citadela eterna, iar New York-ul este orasul care nu doarme niciodata. Acceptam si sustinem aceste enunturi-cliseu, insa asemenea noua fac si alte milioane de turisti in cautare de lumina, eternitate sau insomnie. Cu bratele deschise, comerciantii si hotelierii ofera preturi pe masura. De ce sa nu incercati sa vizitati orase la fel de frumoase, insa mai putin aglomerate si scumpe?

Marele Zid Chinezesc sau… Anghor Wat
Poti sa ai o dupa-amiaza perfecta printr-o plimbare pe Zidul Chinezesc alaturi de cei mai buni prieteni ai tai, care in mod ciudat vor fi de ordinul miilor, sau poti sa petrece cateva zile uimindu-te de comoara ascunsa in Cambodgia: Templul Angkor Wat. Peste 60 de mile patrate acoperite cu o arhitectura splendida din secolul 12 stau ascunse in jungla sud-asiatica, linistea fiind unul din ingredientele care iti vor face vacanta mai placuta.

Hawaii: Oahu sau Lanai?
Una din cele mai populare destinatii din Hawaii este Oahu, care are de oferit conditii exceptionale, perisaje paradisiatice si aglomeratie din plin. Lanai este insa mult mai descongestionata. Plajele Polihua si Hulope precum si Gradinile Zeilor sunt printre principalele puncte de atractie.

In loc de Phuket, incercati Insulele Maldive
Insulele Maldive sunt o destinatie foarte populara. La fel si Phuket, care este insa o zona mult mai aglomerata. Plajele cu nisip alb, apa foarte cristalina si recuzita de palmieri naturali fac din Maldive o destinatie ideala pentru cei care vor sa traiasca momente maxime de relaxare. Si sa nu uitam de bungalourile de la Reethi Rah.

Citește și:

Namibia, noua alternativa pentru Tanzania
Dificultatile gasirii unui loc de cazare in apropierez Rezervatiei Ngorongoro din Tanzania, un paradis al vietii in salbaticie, pot fi evitate printr-o excursie in Namibia, care dispune de tot atatea atractii. Plimbarile cu ATV-urile printre dunele rosii de nisip din desertul Sossusvlei, rinocerii albi din Parcul National Etosha sau explorarea Skeleton Coast sunt doar cateva dintre acestea. In plus, in Nabia sunt premise automobilele decapotabile si iesirile nocturne cu masina, care in Tanzania sunt interzise cu desavarsire.

Panama - noua Coasta Rica
Statutul de cea mai populara destinatie ecologica din America Centrala castigat de Costa Rica a transformat-o intr-un destinatie suprasaturata de turisti care inevitabil ii schimba imaginea. In schimb, Panama devine o alternative tot mai populara, padurile sale tropicale, printre care se numara Boquette, Bocas del Toro si El Valle, zone duty free sau coastele Pacificului si Caraibelor fiind atractiile principale pentru cei care nu doresc aglomeratia din Costa Rica.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.