Setari Cookie-uri

Cele mai trendy escapade: destinatiile vedeta ale verii

Parisul este orasul luminilor, Roma, citadela eterna, iar New York-ul este orasul care nu doarme niciodata. Acceptam si sustinem aceste enunturi-cliseu, insa asemenea noua fac si alte milioane de turisti in cautare de lumina, eternitate sau insomnie. Cu bratele deschise, comerciantii si hotelierii ofera preturi pe masura. De ce sa nu incercati sa vizitati orase la fel de frumoase, insa mai putin aglomerate si scumpe?

In loc de Paris, incercati Ljubljana!
Daca sunteti in dispozitia de a vizita un oras la fel de romantic ca Parisul, insa mult mai capricios si mai putin febril, va sugeram Ljubljana, capitala Sloveniei. Incadrat de Alpi si de Marea Mediterana, acest oras de doar 250.000 de locuitori este o amestecatura de bulevarde serpuite si cladiri cu arhitectura de turta dulce. Dupa o zi de explorat Orasul Vechi, va sugeram sa va relaxati in frumosul parc Trivoli. Grand Hotel Union, considerat un clasic al arhitecturii Art Nouveau, dateaza din anul 1905.

Cancun? Sau poate Huatulco?
Mexic se confunda de multe ori cu Cancun si Cozumel. Daca insa nu va plac aglomerarile intalnite inca din aeroport, Huatulco este destinatia posibila. Aeroportul local nu este sufocat de zboruri internationale, iar cele noua golfuri si cele 36 de statiuni ale statiunii transforma intr-o realitate gasirea unui coltisor de paradis doar pentru tine.

Citește și:

In loc de Montego Bay - Jamaica, incercati St. Vincent
Jamaica reprezinta destinatia cea mai populara cand vine vorba de imaginea Americii Latine a anilor ’50. Desigur, ca si in alte cazuri, aceasta imagine a atras valuri de turisti care remodeleaza specificul local. St. Vincent ramane insa o destinatie mai putin vizitata care ofera insa aceleasi atractii. In plus, cele 32 de insule din care doar sapte sunt locuite, reprezinta un argument care merita luat in considerare.

Autor: Simina Mistreanu

Articol preluat de pe YourMoney

Alte recomandari:

Marriott: Povestea succesului

Harley-Davidson: 100 de ani in slujba legii

iPhone, in haina noua din aur si diamante

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.