Setari Cookie-uri

10 Cadouri Romantice de Craciun

In ciuda a ceea ce cred majoritatea barbatilor, alegerea unei femei in materie de cadouri romantice nu ar fi un aparat electrocasnic (prea stilul anilor '90), o sticluta de parfum (deja un cliseu) sau un buchet de trandafiri (prea simplu, desi romantic). In ciuda a ceea ce probabil gandesc femeile, barbatii nu isi doresc neaparat o masina, un laptop, un gadget nou, ceva de baut sau de imbracat.

Alege un sutien, bikini, rochita sau corset din matase sau satin cu danteluta. Si nu uita faptul ca pentru a se simti sexy trebuie sa se simta in primul rand comfortabila ? daca ceva e prea stramt sau nu sta asa cum trebuie scopul nu va fi atins. Asa ca daca nu stii sigur marimea, pastreaza chitanta pentru a putea schimba produsul. Cat despre fetele care vor sa isi surprinda iubitul - alegeti piesa care va place voua. Pentru el mai important va fi sa va placa sa va jucati cu ceea ce ati acoperit cu cadoul...

7 - Un obiect inscriptionat


Cartile pot fi un cadou plin de insemnatate, dar inscriptionarile il pot duce la un nivel nou de romantism. Cumpara-i romanul pe care si-l dorea de mult si, daca subiectul acestuia nu este romantic, fa cainscriptia ta sa fie. Este momentul sa iti atingi latura sensibila. Desigur, daca nu ai inspiratie poti cita un sonet de dragoste. Daca nu vrei sa ii iei o carte, poti alege sa-i faci o perna, un tricou, un calendar sau o cana personalizata.

6 - Un obiect gravat

Cu toate ca un iPod in sine nu este ceva romantic, exista un mod usor de a transforma chiar si cel mai simplu cadou in cel mai potrivit cadou romantic : graveaza-l ! Adaugand unei bratari, unui telefon sau chiar unui breloc initialele tale, data aniversarii sau un mesaj romantic, ii arati ca ai intentii serioase - si nimic nu este mai romantic ca o promisiune sau o amintire de acest fel.

5 - Bilete la concert

Nu, nu este un cadou pentru tine (adica fara Parazitii sau Vita de Vie, baieti / sau fara Banica Junior sau Fuego, fetelor), este pentru persoana iubita. Da, un bilet pentru ea poate insemna trei ore de barbati in
pantaloni stramti daca ii place baletul. Sau doua ore de Stefan Banica Jr. In acelasi timp, poate va ganditi sa il insotiti la un concert rock sau sa acceptati unele cuvinte dure live, daca lui ii face placere. De multe ori mai inspirat decat un cadou impachetat, o experienta impreuna cum ar fi baletul, opera, un concert, o piesa de teatru te va apropia si mai mult de persoana iubita.

4 - Un artefact

Magazinele de antichitati sunt pline de artefacte romantice, de la oglinzi decorative pana la vaze clasice. Majoritatea femeilor apreciaza obiectele vechi, de colectie, dar, pentru a personaliza cadoul, foarte potrivita ar fi o rama vintage in care sa pui o fotografie cu voi doi. Faptul ca este vintage o face in mod automat romantica. Pentru domni, poti cauta o tabachera cu stil, o sticla speciala, obioecte de birou sau un cutit/briceag etc. Ce e cel mai bine este faptul ca nici macar nu trebuie sa parasesti dormitorul pentru un asemenea cadou, poti gasi asa ceva pe internet.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.