Setari Cookie-uri

10 Cadouri Romantice de Craciun

In ciuda a ceea ce cred majoritatea barbatilor, alegerea unei femei in materie de cadouri romantice nu ar fi un aparat electrocasnic (prea stilul anilor '90), o sticluta de parfum (deja un cliseu) sau un buchet de trandafiri (prea simplu, desi romantic). In ciuda a ceea ce probabil gandesc femeile, barbatii nu isi doresc neaparat o masina, un laptop, un gadget nou, ceva de baut sau de imbracat.

1 - Bijuteriile pt femei/Gadgeturile pt barbati

Toate femeile iubesc bijuteriile, dar nu toate femeile iubesc orice bijuterie. Daca nu are gauri in urechi evita cerceii. Daca stilul ei este simplu si elegant, nu cumpara ceva mare extravagant. Daca nu obisnuieste sa poarte ceas, nu irosi banii pe unul.Tu stii ce cadou special i-ar face placere iubitului tau. Si-ar dori un ceas nou? Ii plac gadgeturile? Cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci este sa observi si sa fii atent la ce-i place.


Pune dragoste in ceea ce faci si indiferent ce cadou ii vei cumpara, mai ales daca il personalizezi, vei obtine romantism si o reactie potrivita.
Daca nu ai talent poetic, adauga un vers dintr-o poezie romantica si, cat timp vine din suflet, cadoul va fi perfect.

Va dorim un Craciun minunat alaturi de cei cu adevarat dragi! Sa aveti parte de sanatate, impliniri, lumina si caldura in suflet si in tot ceea ce va inconjuara! Va dorim nu numai implinirea viselor dar si puterea de a le face fata si de a va bucura de ele atunci cand se transforma in realitate!

Foe ca Mosul sa fie darnic anul acesta...
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.