Setari Cookie-uri

10 Cadouri Romantice de Craciun

In ciuda a ceea ce cred majoritatea barbatilor, alegerea unei femei in materie de cadouri romantice nu ar fi un aparat electrocasnic (prea stilul anilor '90), o sticluta de parfum (deja un cliseu) sau un buchet de trandafiri (prea simplu, desi romantic). In ciuda a ceea ce probabil gandesc femeile, barbatii nu isi doresc neaparat o masina, un laptop, un gadget nou, ceva de baut sau de imbracat.

3 - Un album cu poze

Nu iti face griji, nu iti sugeram sa cauti acum prin casa poze sau sa te duci sa developezi filme mai vechi pentru un album a la Martha Stewart. Exista moduri, sa le spunem mai putin feminine de a pastra amintirile gratie tehnologiei. Exista site-uri de internet care iti permit creerea unui album doar cu un click de mouse ; adauga cateva sentimente poetice si gata! Ce poate fi mai romantic decat povestea dragostei voastre? Pentru puncte bonus, adauga in album si biletele de la primul concert sau film vazut impreuna etc.

2 - O vacanta sau un week-end romantic

Femeile iubesc surprizele si femeile iubesc vacantele. Barbatii, chiar daca nu recunosc, iubesc surprizele placute si iubesc vacantele. Uneste aceste doua axiome si vei obtine reteta perfecta pentru cadoul de anul acesta. Alege un loc care stii sigur ca va fi pe placul iubitei/iubitului - fie Ainaia sau mai bine AUSTRIA, Maramures, Egipt, Paris sau Viena - si pastreaza tematica romantica comandand room service si admirand apusul soarelui impreuna. Trebuie numai sa ne contactezi si ne vom ocupa de restul... Iata si cadoul perfect pentru cei care sunt indeajuns de pe faza si de hotarati. Datorita retragerii unor client, un apartament de 3 stele, de 3 camere in Alpi, se inchirieaza de Revelion cu numai 1150 euro. Ceea ce inseamna o reducere de 500 de euro si, mai bine zis: doar 191 euro/pers, 7 nopti de cazare de Revelion la 3 stele in Austria, la ski in Bad Gastein - iata o oferta pe care nu poti sa o ratezi! Pt detalii click aici

Daca nu pentru tine, merita sa cumperi aceasta oferta cadou pentru prietenii sau rudele tale. Sau puteti merge impreuna de Revelion in Austria cu banii pe care i-ati cheltui si acasa!
Numai 191 euro de persoana - adica aproximativ 770 ron pt 7 nopti de vis, la ski si spa in Alpii Austrieci, de Revelion. Oferta este deultim moment si se va rezerva pe sistemul primul venit – primul servit. Click aici pentru detalii si rezervari.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.