Setari Cookie-uri

Ultimele locuri pentru CRACIUN

Se apropie cu pasi repezi Craciunul! Afara este deja iarna in toata puterea cuvantului! In curand vom numara pe degete zilele ce ne despart de Sarbatoarea Nasterii Domnului, cea mai frumoasa sarbatoarea din tot anul!

Se apropie cu pasi repezi Craciunul! Afara este deja iarna in toata puterea cuvantului! In curand vom numara pe degete zilele ce ne despart de Sarbatoarea Nasterii Domnului, cea mai frumoasa sarbatoarea din tot anul!

Multi dintre noi ne petrecem Craciunul, aceste zile pline de bucurie, de pace si de dragoste, alaturi de intreaga familie! Ascultam colinde, ne strangem in fata focului sau in jurul mesei si ascultam povesti de Craciun. In aceasta lume de basm, cei mici sunt privilegiati, caci aceste sarbatori sunt in principal dedicate lor. Noi, adultii, ne bucuram prin bucuria lor si retraim magia Craciunului alaturi de ei. Si de ce sa nu recunoastem, in fiecare dintre noi, se ascunde inca un copil dornic sa viseze si sa se bucure de povesti!

Care este cel mai potrivit loc pentru a petrecere Craciunul?! La Mos Craciun acasa, acasa la cea mai iubita, indragita si asteptata persoana din toate timpurile.

Laponia este casa Mosului si locul in care isi doresc sa ajunga toti copii. Un Craciun in Rovaniemi sau in Levi este acea calatarie care merita facuta in special cand esti copil. Iar daca nu ai in jurul tau un copil caruia sa ii faci aceasta bucurie, ia-ti persoana draga de mana si mergi sa descoperi aroma Craciunului… la ea acasa!

Grabeste-te, mai ai doar cateva zile si cateva locuri pentru a te inscrie!

Alege Laponia pentru un Craciun perfect in familie si veti avea parte de momente magice:
- Copiii vor primi cadouri de la Mos Craciun
- Va veti distra pe partiile celui mai mare resort de ski din Finlanda: Levi (statiunea oficiala de ski a lui Mos Craciun)
- Veti experimenta magia iernii polare, veti cauta Luminile Nordice si veti admira spectacolul Aurorei Boreale
- Doar in Laponia aveti parte de experiente inedite: safari cu reni, safari cu caini husky, snowmobile safari!

Ajunsi in Laponia, va trebui sa mergeti in cautarea lui Mos Craciun, in satul lui de la Cercul Polar. Il veti gasi cel mai probabil la biroul sau asteptandu-va. Veti avea ocazia sa vorbiti personal cu Mos Craciun si sa ii spuneti toate dorintele voastre. In piata centrala din Parcul lui Mos Craciun va veti intalniti cu personajele magice care va vor purta intr-o lume magica, de poveste. Puteti cumpara cele mai frumoase cadouri de la Fabrica de Surprize a renului Rudolf.

Una din principalele atractii ale parcului este plimbarea cu trenuletul care ajunge pana la fabrica de jucarii a elfilor. Aici aflati cum sunt facute jucariile pentru anul viitor. Cea mai noua atractie a parcului este Galeria de Gheata, cu sculpturi magnifice care ii poarta pe vizitatori printre traditiile mitice ale oamenilor si animalelor din Laponia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.