Setari Cookie-uri

Ultimele locuri pentru CRACIUN

Se apropie cu pasi repezi Craciunul! Afara este deja iarna in toata puterea cuvantului! In curand vom numara pe degete zilele ce ne despart de Sarbatoarea Nasterii Domnului, cea mai frumoasa sarbatoarea din tot anul!


Snowmobile Safari


Veniti si experimentati geroasa zi de iarna conducand snowmobilul prin padurea acoperita de zapada! Veti primi instructiuni de conducere si reguli de siguranta, apoi veti fi gata de aventura. Aceasta experienta va va oferi amintiri de neuitat despre natura minunata a Laponiei, conducand prin paduri incarcarte de zapada si peste lacuri inghetate. Pe traseu va veti bucura de o pauza in timpul caruia puteti savura un suc de fructe cald.

Snowmobile Safari si pescuit la copca

Aceasta excursie va va arata cu adevarat natura Laponiei. Ruta acestui safari va va purta de-a lungul lacurilor inghetate si a padurilor inzapezite, asa incat va veti bucura de cele mai frumoase privelisti din jurul statiunii Levi. Amatorilor de pescuit li se va oferi posibilitatea de a sparge gheta unui lac pentru a incerca sa prinda peste la copca. Pe traseu va veti bucura de o pauza in timpul caruia puteti savura un suc de fructe cald.

In cautarea Luminilor Nordice cu snowmobilul

Veniti si experimentati o seara speciala in regiunea arctica conducand snowmobilul prin paduri acoperite de zapada si peste lacuri inghetate. Cu putin noroc, in cazul in care cerul este senin, luna, stelele, chiar si Luminile Nordice va pot arata drumul. Bucurati-va de o gustare delicioasa, de cârnati si de bauturi calde in jurul unui foc inainte de a va intoarce cu snowmobilul la hotel.

“Snowshoes”
- in natura cu incaltaminte specifica

Experimentati traditionalul spirit al Craciunului in padurea mistica! Incercati o forma arctica traditionala de transport! (Aceasta excursie este potrivita pentru copii de 12 ani sau mai mari). Alaturati-va intr-o excursie Snowshoe in natura inzapezita. Dupa ce primiti “snowshoes”, ne vom indrepta spre partea de natura neexplorata a statiunii Levi. Pe drum, ghidul dumneavoastra va va spune povestile de viata ale oamenilor din Laponia. In timpul calatoriei va veti bucura de o bautura calda bine meritata inainte de a reveni la Clubul Safari.

Printe alte atractii ale Laponiei se mai pot enumera Cina in “SNOWLAND”,un Iglu-Restaurant sau vizita la Gradina Zoologica Polara “RANUA”.

Odata ce ai trait experienta Craciunului in Laponia, o sa realizezi de ce Mos Craciun traieste aici: peisajul arctic cu padurile incarcate de zapada si lacurile inghetate reprezinta un adevarat Paradis al Iernii. Iar sentimentul de libertate pe care il incerci... iti taie rasuflarea! Nu este de mirare ca Mos Craciun a ales sa traiasca aici!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.