Setari Cookie-uri

Ultimele locuri pentru CRACIUN

Se apropie cu pasi repezi Craciunul! Afara este deja iarna in toata puterea cuvantului! In curand vom numara pe degete zilele ce ne despart de Sarbatoarea Nasterii Domnului, cea mai frumoasa sarbatoarea din tot anul!

Sa nu uitam ca o vom cunoaste si pe Doamna Craciun, cea care ne va invata sa preparam prajiturele traditionale si apoi, cand vor fi coapte, le vom decora impreuna. Toate acestea se vor petrece sub supravegherea ghidului nostru vorbitor de limba romana.

Dintre nenumaratele activitati pe care le veti putea face odata ajunsi acolo, se enumera si Safari Snowmobile la o ferma de reni, Safari cu Husky,Snowmobile Safari si pescuit la copca, “Snowshoes” sau puteti merge in cautarea Luminilor Nordice cu snowmobilul, toate cu ajutorul ghidului local vorbitor de limba engleza.

Safari Snowmobile la o ferma de reni

Dupa instructiunile de conducere a snowmobilului prezentate de catre ghid, porniti la drum si mergeti prin natura acoperita de zapada pana la o ferma locala de reni. Cresterea renilor reprezinta un important mijloc de trai in Laponia. Renii sunt animale semi-salbatice, ei traiesc liberi in padure si sunt adunati doar de doua ori pe an pentru faimoasele excursii cu reni. La ferma, proprietarul acestora are un grup atent selectionat de reni pe care i-a instruit pentru tragerea saniei, precum si pentru curse de reni. Ingrijitorii va vor prezenta modul de a conduce o sanie cu reni, si apoi este randul dumneavoastra sa faceti o plimbare de aproximativ 1 km. La ferma vor fi servite cafea sau ceai.

Safari cu Husky

Dupa ce veti primi toate instructiunile necesare, veti merge cu autocarul la tabara de husky pentru o experienta cu adevarat memorabila alaturi de cainii care trag sania! Plimbarea cu sania trasa de husky va dezvaluie peisajele fascinante ale Laponiei si va ofera o stare de libertate nebanuita. Mai intai veti invata cum sa manuiti husky, la ce comenzi raspund si cum le place sa fie rasfatati. Husky sunt extrem de prietenosi si foarte dornici sa alerge cele aproximativ 20 de minute cat dureaza cursa aventuroasa. In sanie pot sta 2 persoane: unul este conducatorul saniei, iar celalalt pasagerul, dar puteti schimba locurile daca doriti. Dupa experienta din safari, pe drumul de intoarcere va asteapta dejunul intr-un Lapp hut (cort) traditional: supa traditionala de somon, suc de fructe cald, ceai sau cafea, prajituri cu gem.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.