Setari Cookie-uri

Italia, intre Franta si Elvetia

Valle d’Aosta, cea mai mica dintre cele 20 de provincii ale Italiei, reprezinta cu siguranta una dintre cele mai frumoase regiuni ale tarii. Situata in nord-vestul "cizmei", Aosta este "prinsa" intre granitele Italiei cu Elvetia si Franta. Mica provinicie este la propriu ingropata de Alpii Italieni (Walliser), datorita carora dezvoltarea turismului montan la standardele cele mai inalte a fost si este inca una dintre prioritatile administratiei locale.

- Pretul unui sejur in Aosta sau in statiunile invecinate variaza in functie de sezon, de hotelul ales si de servicii. Orientativ, va putem spune ca un sejur de 7 zile in perioada sarbatorilor de iarna, sejur care include festivitatile de Revelion, costa in jur de 750 de euro. Aceasta suma va asigura cazarea la un hotel de trei stele, doua mese pe zi (mic dejun si cina) si asistenta pentru copii sau adulti inca neinitiati in arta alunecarii pe zapada. Sejururile de Revelion sunt in general scumpe, uneori depasind 1000 de euro fara transport inclus. Imediat dupa Revelion, la inceputul lunii ianuarie, veti putea beneficia de acealeasi servicii mentionate mai sus cu doar 370 de euro.

- Daca stiti si vreti sa schiati, nu uitati de ski-pass. In Valle d'Aosta, ski-pass-ul poate fi de mai multe feluri: ski-pass rosu, albastru, ski-pass Zerrmatt si ski-pass international. Pretul unui astfel de permis, care iti da posibilitatea sa te bucuri de avantajele transportului pe cablu la discretie, variaza in functie de numarul de zile pentru care este achizitionat, in functie de sezon, de varsta clientului (pentru copii exista reduceri), ca si de aria de acoperire. Mai multe informatii aici:
http://www.skivallee.it/interna.asp?codpage=skipass_vd




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.