Setari Cookie-uri

Revelion in orasul viitorului

Singurul hotel de sapte stele din lume, primul hotel subacvatic, cea mai mare insula artificiala a mapamondului si cel mai profitabil imperiu al turismului se afla aici. Dubaiul este destinatia universala, superlativul turismului mondial. O destinatie a opulentei, a excentrismului, futurismului si liberatii. O destinatie a destinatiilor multiple, capabila sa satisfaca orice pretentie. Un Revelion in Dubai este un Revelion al tuturor visurilor. Cum a reusit acest oras sa cucereasca planeta?

Daca aveti bani de cheltuit va recomandam sa incepeti cu Deira City Centre, apoi cu centrul comercial Burjuman sau cu Emirates mall. Rezervati-va cel putin doua zile pentru shopping. Ce puteti cumpara? Practic...de toate. Imbracaminte de firma, electronice performante, incaltaminte, decoratiuni, mobila, obiecte traditionale, aur, automobile si tot ceea ce va puteti imagina - preturile sunt cele mai bune.

Palm Jumeirah se afla in Golful Persic, este considerata a opta minune a lumii si reprezinta una dintre cele mai mari insule artificiale ale planetei. Insula construita dupa modelul frunzelor de palmier ofera terenuri langa plaja pentru 4.000 de vile si apartamente. Constructia insulei a dublat linia tarmului de 70 km a Dubaiului, dar conform specialistilor, a dat peste cap ecosistemul litoralului.
Burj al-Arab este cel mai inalt hotel din lume, avand peste 300 de metri inaltime. Construit pe o insula artificiala, aflata la aproximativ 200 de metri de tarm, Burj al-Arab este printre cele mai scumpe hoteluri din lume, cel mai ieftin apartament pornind de la 1.000 de dolari pe noapte. Cel mai scump costa 30.000 de dolari dar, se spune, peisajul panoramic si serviciile fara cusur fac toti banii - pentru cei care ii au.

Arhipeleagul lumii reprezinta unul dintre cele mai colosale proiecte ale lumii moderne. Este o constructie imensa, care a necesitat costuri fabuloase. Practic, este un arhipelag creat artificial pentru a simboliza continentele lumii. Un proiect imobiliar in care doritorii isi pot achizitiona proprietati ce poarta numele tarilor lumii.“The World” este format din aproximativ 300 de insule care, privite de sus, vor forma o harta fidela a lumii. Nu se stie inca cine este proprietarul Romaniei.

Hydropolis este cel mai ambitios proiect al Dubaiului. Primul hotel de 10 stele va fi construit in intregime sub apa, va avea peste 220 de apartamente iar costurile sunt estimate la peste 500 de milioane de dolari.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.