Setari Cookie-uri

Revelion in orasul viitorului

Singurul hotel de sapte stele din lume, primul hotel subacvatic, cea mai mare insula artificiala a mapamondului si cel mai profitabil imperiu al turismului se afla aici. Dubaiul este destinatia universala, superlativul turismului mondial. O destinatie a opulentei, a excentrismului, futurismului si liberatii. O destinatie a destinatiilor multiple, capabila sa satisfaca orice pretentie. Un Revelion in Dubai este un Revelion al tuturor visurilor. Cum a reusit acest oras sa cucereasca planeta?

Daca aceste lucruri nu sunt suficiente, aflat ca in Dubai exista peste 20 de malluri, un centru pentru schi, snowboard si patinaj pe gheata (da, zapada este artificiala iar temperatura este mentinuta constant la o medie scazuta) precum si o multime de muzee sau moschee cu traditie. Daca vreti sa faceti plaja exista Jumeirah cu nisip fin si palmieri.

Preturi si oferte

Un Revelion in Dubai nu este ieftin. Dar nici extrem de scump. Preturile pornesc de la 1000 de euro. Astfel, un sejur in perioada Sarbatorilor, care include sapte nopti de cazare la un hotel de patru stele, transportul cu avionul, transferurile si taxele va va costa aproximativ 1300 de euro. Mai multe detalii despre aceasta oferta aici.
Cu 1500 de euro va puteti achizitiona un sejur la un hotel de 5 stele care include cazarea pentru noua zile (opt nopti), transportul cu avionul, transferurile si ghidul sau insotitorul de grup. Mai multe detalii aici.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.