Setari Cookie-uri

Kusadasi - ieftin, turcesc si 100% turistic

Mai degraba colonie romaneasca la malurile Marii Egee decat statiune turceasca, Kusadasi a devenit in ultimii ani un exemplu de produs turistic extrem de bun in curs de perfectionare. Ca alternativa a litoralului romanesc, Kusadasi se bucura de un succes incredibil devenind principala optiune pentru romanii care prefera destinatiile externe accesibile din punct de vedere financiar, celor interne de orice fel. Sunt multe elemente care isi aduc aportul la aceasta imagine buna a statiunii turcesti. Mentalitatea localnicilor, cea a investitorilor, serviciile bune si preturile si mai bune, varietatea posibilitatilor de divertisment, conditiile, clima, tezaurul cultural si arheologic iata doar cateva dintre motivele pentru care Kusadasi se afla inca in topul preferintelor pentru vacanta de vara.

Mai degraba colonie romaneasca la malurile Marii Egee decat statiune turceasca, Kusadasi a devenit in ultimii ani un exemplu de produs turistic extrem de bun… in curs de perfectionare. Ca alternativa a litoralului romanesc, Kusadasi se bucura de un succes incredibil devenind principala optiune pentru romanii care prefera destinatiile externe accesibile din punct de vedere financiar, celor interne de orice fel. Sunt multe elemente care isi aduc aportul la aceasta imagine buna a statiunii turcesti. Mentalitatea localnicilor, cea a investitorilor, serviciile bune si preturile si mai bune, varietatea posibilitatilor de divertisment, conditiile, clima, tezaurul cultural si arheologic – iata doar cateva dintre motivele pentru care Kusadasi se afla inca in topul preferintelor pentru vacanta de vara.

Citește și:

Statiunea, asa cum o vedem astazi, are o istorie de doar cativa ani. Aflata la 90 de kilometri sud de Izmir, pe coasta estica a Turciei, Kusadasi este un produs 100% turistic. Orasul este o aglomerare de hoteluri, vile, restaurante, parcuri si terase sau bai turcesti. Aproximativ 60% dintre turisti sunt romani dar statiunea este vizitata si de rusi, germani, italieni sau bulgari.

Top atractii turistice

Din acest punct de vedere Kusadasi este o statiune completa. Atractiile turistice nu lipsesc, indiferent de gusturi sau preferinte. In general transportul in statiune sau in afara ei este asigurat de multe microbuze care au diverse trasee. Costul unei curse este de maxim 1 euro pentru traseele scurte. Excursiile optionale catre Izmir, croazierele, excursiile te tip jeep safari sau vizitarea altor obiective turistice din imprejurimi – toate aceste servicii pot fi achizitionate ori direct de pe strada, ori de la receptia hotelului sau de la diverse agentii de turism. Daca aceasta varianta vi se pare incomoda exista optiunea inchirierii unei masini personale cu care sa vizitati tot ceea ce vreti. O harta rutiera amanuntita reprezinta in astfel de cazuri un element necesar. Nu ratati urmatoarele:

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.