Setari Cookie-uri

Kusadasi - ieftin, turcesc si 100% turistic

Mai degraba colonie romaneasca la malurile Marii Egee decat statiune turceasca, Kusadasi a devenit in ultimii ani un exemplu de produs turistic extrem de bun in curs de perfectionare. Ca alternativa a litoralului romanesc, Kusadasi se bucura de un succes incredibil devenind principala optiune pentru romanii care prefera destinatiile externe accesibile din punct de vedere financiar, celor interne de orice fel. Sunt multe elemente care isi aduc aportul la aceasta imagine buna a statiunii turcesti. Mentalitatea localnicilor, cea a investitorilor, serviciile bune si preturile si mai bune, varietatea posibilitatilor de divertisment, conditiile, clima, tezaurul cultural si arheologic iata doar cateva dintre motivele pentru care Kusadasi se afla inca in topul preferintelor pentru vacanta de vara.

Samos – este o insula greceasca situata la aproximativ 3 kilometri de Kusadasi. Practic, in doar o ora cu un yaht puteti ajunge la tarmurile Greciei vizitand astfel inca o tara straina. Plecari cu vaporasul se fac in fiecare zi din portul Kusadasi iar insula greceasca poate fi vizitata in doar cateva ore.

Preturi si oferte

In primul rand daca alegeti o oferta cu destinatia Turcia profitati de sistemul all-inclusive extrem de bine pus la punct. Chiar daca va va costa putin mai mult fata de ofertele cu demipensiune, banii vor fi investiti cat se poate de bine.
In al doilea rand, daca inca nu ati invatat tehnicile negocierii – invatati-le acum! In Turcia totul se negociaza drastic – mai ales daca va aflati intr-un bazar.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.