Setari Cookie-uri

Kusadasi - ieftin, turcesc si 100% turistic

Mai degraba colonie romaneasca la malurile Marii Egee decat statiune turceasca, Kusadasi a devenit in ultimii ani un exemplu de produs turistic extrem de bun in curs de perfectionare. Ca alternativa a litoralului romanesc, Kusadasi se bucura de un succes incredibil devenind principala optiune pentru romanii care prefera destinatiile externe accesibile din punct de vedere financiar, celor interne de orice fel. Sunt multe elemente care isi aduc aportul la aceasta imagine buna a statiunii turcesti. Mentalitatea localnicilor, cea a investitorilor, serviciile bune si preturile si mai bune, varietatea posibilitatilor de divertisment, conditiile, clima, tezaurul cultural si arheologic iata doar cateva dintre motivele pentru care Kusadasi se afla inca in topul preferintelor pentru vacanta de vara.

In Romania, agentiile de turism promoveaza o multime de oferte pentru Kusadasi in special si pentru Turcia in general astfel incat nu va va fi greu sa gasiti un pachet, indiferent de perioada. Apropos de perioada, evitati lunile iulie si august care sunt extrem de calduroase. Iunie si septembrie ar fi cele mai nimerite.

Astfel, pentru un sejur de noua zile (transportul cu autocarul este inclus), cu cazare si regim all inclusive la un hotel de patru stele, pretul incepe de la 365 de euro si ajunge pana la 545 de euro (in functie de perioada aleasa). Mai multe detalii gasiti aici.

La un hotel de cinci stele, cu regim all inclusive (transportul cu avionul inclus), sapte nopti de cazare va vor costa 349 de euro in luna iunie. Hotelul are piscina interioara si exterioara, baie turceasca, sauna, masaj, fitness si multe altele. Mai multe detalii gasiti aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.