Setari Cookie-uri

Sunny Beach, Nessebar, Bulgaria. La mare, toamna.

Drumul cel mai scurt este prin Giurgiu-Ruse-Varna. E bine de stiut insa faptul ca drumul prin Bulgaria este foarte prost semnalizat sau chiar nesemnalizat si fara borne kilometrice. Insa daca ai deviat de la traseu iti poti da seama cu usurinta de asta dupa cat de salbatic devine drumul din fata ta. Cum bulgarii nu stiu neam limba straina Un GPS sau o harta sunt insa suficiente.

Musai sa incerci si inghetata bulgareasca! Pretul? 1,8leva/100gr. De parca ar mai conta…
Ce se poate face in afara Sunny Beach? Eu as aminti de 2 excursii: una in vestitul orasel insular Nessebar, in sudul statiunii, neaparat de vizitat, iar a doua in Balcic, cel putin de principiu. Aceasta din urma o poti pastra, cum am facut noi, pentru drumul de intoarcere.

La cativa kilometri de Sunny Beach, in directia Nessebar, pentru cine vrea, se afla parcul de distractii si un aquapark. Iar seara, dupa ora 19, cui i se pare romantic, poate face o plimbare pe cal pe malul marii. A! neaparat poze! Poti poza in costumatii inedite pentru 10 leva de persoana! Nu oricand poti fi pirat, mafiot sau cosmonaut…

Exista multe idei si oportunitati pentru distractii, leva sa ai.
Si spun asta intrucat vestea ca Bulgaria ar fi ieftina este de domeniul trecutului. Preturile s-au saltat simtitor, si doar foarte putine statiuni, precum Balcicul, au mai ramas ieftine. Iar Sunny Beach, fiind plina de occidentali, nu este catusi de putin ieftina. Dar merita!

Citește și:

Acest articol a fost preluat de pe Xplorio

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.