"Perla Dunarii", "Orasul Spa-urilor" sau "Amsterdam-ul Estului" oricum ai 'alinta' Budapesta, capitala Ungariei se dovedeste fascinanta pentru fiecare vizitator. Impletirea elegantei si farmecului traditional cu atmosfera si efervescenta moderna, istoria, arta, cultura veche si noua, viata de noapte debordanta, specialitatile culinare unice si nu in ultimul rand Dunarea ce aduce natura in mijlocul orasului, transforma Budapesta intr-una din cele mai apreciate destinatii turistice europene.

8 oferte avantajoase de Revelion in strainatate
Budapesta este una dintre destinatiile preferate ale occidentalilori dornici de distractie cat si a celor veniti in cautarea relaxarii in vestitele spa-uri de aici. Si Budapesta este una din cele mai vizitate si tranzitate destinatii europene pentru turistii romani. Fie ca porniti pe cont propriu sau in grupuri organizate, cu masina proprie sau cu autocarul, fie ca va indreptati spre Praga, Viena, Amsterdam, Bratislava, Paris, Munchen, Roma sau Milano, aproape sigur veti trece prin capitala Ungariei. Si fie la dus, fie la intors, trebuie sa va opriti macar 2 zile in oras. La numai aproximativ 800 de kilometri de Bucuresti, Budapesta este un oras care merita vizitat si ca destinatie principala a week-endului prelungit sau vacantei voastre.

Pana cand vom avea mai mult de 9 km asfaltati din autostrada Transilvania, nu are nici un sens sa va propuneti sa plecati din Bucuresti spre Cluj si sa iesiti din tara prin Oradea. Daca porniti din Bucuresti, ruta recomandata porneste pe prima si cea mai veche mini-autostrada romaneasca, A1, catre Pitesti, si continua prin Valcea, Sibiu, Sebes, Deva si se intra in Ungaria prin arad, mai precis prin vama Nadlac. Dupa ce iesiti din Romania,dupa Szeged drumul este intins pana in Budapesta.

TOP 10+1 Oferte ale Toamnei
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: