Setari Cookie-uri

Perla Dunarii- Budapesta

"Perla Dunarii", "Orasul Spa-urilor" sau "Amsterdam-ul Estului" oricum ai 'alinta' Budapesta, capitala Ungariei se dovedeste fascinanta pentru fiecare vizitator. Impletirea elegantei si farmecului traditional cu atmosfera si efervescenta moderna, istoria, arta, cultura veche si noua, viata de noapte debordanta, specialitatile culinare unice si nu in ultimul rand Dunarea ce aduce natura in mijlocul orasului, transforma Budapesta intr-una din cele mai apreciate destinatii turistice europene.

Dupa o zi de shopping merita sa va relaxati si sa va plimbati printr-unul din multele parcuri din oras. Pe Margit Sziget (Insula Margareta) puteti inchiria o bicicleta sau pur si smplu va puteti plimba intre Buda si Pesta. In Parcul Orasului se afal cele doua institutii budapestane pentru `distractii populare` oficiale: Circul Mare al capitalei si Parcul de Distractii, unde mai functioneaza si azi faimosul carusel distins cu premiul Europa Nostra, batran de 100 de ani.

Veti putea descoperi in Budapesta ceva din sarmul cultural al Vienei, din viata de noapte din Munchen, putin din libertatea si libertinismul Amsterdamului.
Aici aveti OFERTE de Craciun in Budapesta, Revelion in Budapesta - cu avionul, cu autocarul sau individual

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.