Setari Cookie-uri

Top 10 muzee ale berii

In orice calatorie turistica e de recomandat sa vizitezi si cate un muzeu sau doua, pentru a te familiariza cu arta si cultura locala. Trebuie sa admitem ca aceste vizite sunt de obicei destul de plictisitoare pentru majoritatea barbatilor. O exceptie de la regula o fac popularele muzee ale berii. Aceste temple inchinate celor mai bune beri din lume atrag atentia tuturor si bautorii din intreaga lume fac adevarate pelerinaje in aceste locuri. Pentru a va oferi cateva indicii despre unde puteti degusta si afla lucruri noi despre aceasta licoare fermecata, va oferim top 10 muzee ale berii.

Nu ratati: Colectia de vehicule clasice ale muzeului Bass, care include locomotive folosite la transportul pretioasei beri de-a lungul Regatului Unit.

Pentru oferte in Marea Britanie, click aici.

Data viitoare cand sotia, prietena, mama sau soacra va sugereaza sa va culturalizati vizitand un muzeu, ganditi-va la unul din cele mentionate aici. Nu numai ca va puteti educa - despre arta fabricarii berii, desigur - dar de asemenea va puteti delecta cu mostrele ce vin de obicei odata cu turul muzeului. Daca va place Heineken, Guinness sau una din aromele unice ale unei microberarii, luati in considerare petrecerea unei ore sau doua intr-unul din aceste uimitoare muzee ale berii. Si chiar merita o excursie speciala pentru aceasta.

Ce spuneti de un Circuit care sa ne poarte prin toate aceste muzee din Europa? Pana stabilim cand plecam haideti sa vedem unde gasim soferii dispusi sa nu deguste nimic pe parcurs...

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.