9 motive pentru care nu iti permiti sa NU calatoresti in 2009

9 motive pentru care nu iti permiti sa NU calatoresti in 2009

Criza asta ne afecteza pe toti, fie direct, fie financiar, fie comportamental sau doar psihic Stressul si tensiunea la locul de munca sunt mai mult sau mai putin perceptibil mai mari in orice domeniu si in fiecare zi. Cautam cu toii sa fim prudenti si sa nu riscam prea mult in aceasta perioada. Nu e cea mai buna perioada sa iti cauti un job nou si cu siguranta nu este o perioada in care sa-l pierzi pe cel actual. De aceea tragem tare, dam tot ce putem la munca, cautam sa ne mentinem daca nu sa ne crestem nivelul de trai si stilul de viata. De aceea nu e de mirare ca stress-ul si efortul intelectual, emotional si chiar fizic de zi cu zi au efecte concrete si directe asupra noastra!

Criza asta ne afecteza pe toti, fie direct, fie financiar, fie comportamental sau doar psihic… Stressul si tensiunea la locul de munca sunt mai mult sau mai putin perceptibil mai mari in orice domeniu si in fiecare zi. Cautam cu toii sa fim prudenti si sa nu riscam prea mult in aceasta perioada. Nu e cea mai buna perioada sa iti cauti un job nou si cu siguranta nu este o perioada in care sa-l pierzi pe cel actual. De aceea tragem tare, dam tot ce putem la munca, cautam sa ne mentinem daca nu sa ne crestem nivelul de trai si stilul de viata. De aceea nu e de mirare ca stress-ul si efortul intelectual, emotional si chiar fizic de zi cu zi au efecte concrete si directe asupra noastra!

Esti obosit(a), te tarasti din pat dimineata si iti pierzi entuziasmul pentru jobul pe care il ai, pentru hobby-uri si viata sociala. Ai planuit o vacanta, dar nu prea ai bani si te intrebi daca se merita sa iti planifici plecarea in perioada asta de criza? Intre bugete si orarul aglomerat, nu e usor sa iti faci timp pentru a iti planifica plecarea in vacanta. Dar o vacanta, oricat de mica, poate sa iti aduca nenumarate beneficii. Nu iti permiti sa nu calatoresti. Afla de ce in urmatoarele randuri!

Daca ti se ofera ocazia sa pleci intr-o calatorie de afaceri, nu o pierde! Vei castiga experienta, iti va oferi o posibilitate temporara de a-ti schimba mediul de lucru.

Daca pleci intr-o calatorie de placere, o vacanta, o excursie, asigura-te ca ai o companie placuta. Desi, cateodata, iti doresti sa mergi singur...Orice tip de calatorie alegi, iti va aduce castiguri si pe plan sufletesc si mental. Iata care sunt cateva dintre beneficiile unei vacante:

1. Iti reduce stresul

Calatoria, turismul, vacantele, iti dau ocazia sa te relaxezi si sa te destinzi. Chiar daca e o calatorie de afaceri care te forteaza sa petreci multe ore la conferinte, concentreaza-te pe faptul ca esti in alta tara sau in alt oras. Calatoriile pot fi stresante mai ales daca trebuie sa mergi in mai multe locuri, daca e o conferinta multiculturala, sau destinatia este o metropola supraaglomerata. Dar stresul acumulat in calatorii este bun, si nu se compara cu anxietatea cauzata de tensiunile legate de serviciu sau de problemele de familie.

2. Vei evita monotonia

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2009
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri