Setari Cookie-uri

9 motive pentru care nu iti permiti sa NU calatoresti in 2009

Criza asta ne afecteza pe toti, fie direct, fie financiar, fie comportamental sau doar psihic Stressul si tensiunea la locul de munca sunt mai mult sau mai putin perceptibil mai mari in orice domeniu si in fiecare zi. Cautam cu toii sa fim prudenti si sa nu riscam prea mult in aceasta perioada. Nu e cea mai buna perioada sa iti cauti un job nou si cu siguranta nu este o perioada in care sa-l pierzi pe cel actual. De aceea tragem tare, dam tot ce putem la munca, cautam sa ne mentinem daca nu sa ne crestem nivelul de trai si stilul de viata. De aceea nu e de mirare ca stress-ul si efortul intelectual, emotional si chiar fizic de zi cu zi au efecte concrete si directe asupra noastra!

7. Vei cunoaste oameni noi

Calatoriile te pun in contact cu oameni din toata lumea. Socializarea este o terapie foarte buna si iti imbogateste cunostintele despre alte culturi. Ai ocazia sa iti faci noi cunostinte...interesante. A cunoaste oameni care cunosc oameni te va ajuta in orice perioada, mai ales in cea de criza…

8. Vei avea amintiri de neuitat

Daca reusesti sa vizitezi destinatiile pe care le visezi, nu vei ajune mai tarziu sa regreti ca nu ai facut asta. Te vei simti mai implinit(a) pe termen lung. Asa ca daca visezi sa mergi in Australia. Africa sau Asia, de ce sa nu incepi de acum! Planifica, strange bani, cauta detalii si oferte pe internet. Incepe de azi!

9. Te vei apropia de partenerul/partenera tau/ta

Calatoriile iti dau sansa de a te simtii bine alaturi de partenerul/partenera tau/ta, fara intruziunile responsabilitatilor si stressului de zi cu zi. Crizxa sau nu, un lucru este extreme de sigur: nu se compara o baie relaxanta intr-un jacuzzi cu cearta despre cine sau cu ce facem cumparaturile saptamana aceasta...

Citește și:

Asadar, suntem in Aprilie 2009. Fa-ti bagajele sau macar incepe sa-ti planifici vacanta! Poate pleci de Paste, de 1 Mai sau la Vara, insa gandul ca vei pleca undeva frumos de va relaxa si iti va da energie sa continui… Daca prin stilul tau de viata sau de munca faci deplasari, esti in delegatie si calatoresti des, fa un mic efort si concentreaza-te pe beneficiile calatoriilor tale in interes de serviciu mai mult decat pe responsabiliti si bucura-te mai mult de voiajele tale. Daca nu calatoresti in timpul anului, daca ai o viata sedentara si o munca de birou, e momentul sa constientizezi ca nu iti permiti sa nu pleci macar intr-o vacanta! Asadar, fie ca iti alegi destinatia, ca discuti cu familia sau prietenii despre locatia vacantei de peste cateva luni sau ca iti pregatesti bagajele pentru plecarea de peste cateva zile… incepe de azi!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.