Setari Cookie-uri

Charter Austria - la Schi in 2011

Austria este faimoasa pentru cultura sa, pentru ca l-a daruit lumii pe Wolfgang Amadeus Mozart pentru Capitala sa Imperiala dar si pentru ca ofera turistilor facilitati unice si conditii excelente pentru a practica sporturile de iarna preferate.

Austria este faimoasa pentru cultura sa, pentru ca l-a daruit lumii pe Wolfgang Amadeus Mozart pentru Capitala sa Imperiala dar si pentru ca ofera turistilor facilitati unice si conditii excelente pentru a practica sporturile de iarna preferate.

Muntii Alpi acopera peste 70% din suprafata Austriei, deci nu e de mirare de ce putem spune ca Austria este probabil cea mai buna destinatie de ski si snowboard din Europa.

In Austria merg de ani de zile mii de romani. Cei mai impresionati si hotarati sa se reintoarca ori de cate ori au ocazia sunt cei care s-au saturat sa schieze in alta parte, scump si putin, pe partii destul de slab amenajate cheltuind pe credite de urcare aproape la fel de mult cat ar cheltui pe un ski-pass care le permite sa schieze pe zeci de kilometri de partii ca in povesti, in Austria.

Romanii merg in Austria fiindca acolo se bucura de o iarna ca in povesti, de zapada si partii incredibile, de hotelieri care isi respecta clientii chiar la preturi decente, de munti inalti, peisaje superbe si ghetari impresionanti...

Romanii merg in Austria pentru ca alti romani le-au povestit sau pentru ca au inteles din propria experienta cat de senzationala este aceasta tara si cum acolo fiecare poate descoperi propriul paradis al sporturilor de iarna.

In Austria poti schia pe orice tip de partie, de la schi alpin la schi fond. Poti sa te bucuri de snowboardul tau sau sa plutesti pe patine ori sa aluneci pe sanie. Chiar si pentru cei care nu sunt atat de pasionati de sporturile de iarna, conceptul de "apre-schi" a fost inventat si perfectionat in Austria. Distractia de dupa o zi plina petrecuta pe partie este specifica si chiar unica in statiunile austriece.

Inchipuiti-va ca pe unele stradute vezi indicatoare cu “Atentie, schiori!” – asta fiindca poti merge pe schiuri direct in PUB si poti pleca tot pe schiuri din Pub spre Pensiune sau Hotel – desi uneori echilibrul nu mai este punctul tau forte dupa cateva halbe sau Schnaps-uri…

Romanii merg in Austria pentru ca… pot!


De la Bucuresti la Viena sunt aproximativ 1000 de kilometri. Dupa 650 km, din Ungaria de la Szeged, avem insa autostrada in fata.
De la Viena la Salzburg mai sunt aproximativ 300 de kilometri!
Asadar 1400 de kilometri pana acolo, insa multi spun ca merita!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.