Setari Cookie-uri

Charter Austria - la Schi in 2011

Austria este faimoasa pentru cultura sa, pentru ca l-a daruit lumii pe Wolfgang Amadeus Mozart pentru Capitala sa Imperiala dar si pentru ca ofera turistilor facilitati unice si conditii excelente pentru a practica sporturile de iarna preferate.

- Austria Ski Charter Avion ianuarie 2011 - KITZBUEHEL
- Austria Ski Charter Avion ianuarie 2011 - Zel am See si Kaprun

Pe langa tarifele de catalog pe care le puteti gasi aici, primim de la partenerii nostri OFERTE SPECIALE, cateva in fiecare saptamana. Astfel, in functie de statiune si hoteluri, avem tarife promotionale pentru voi, aproape in fiecare zi. De aceea va sugeram sa ne cereti oferta cea mai buna, in functie de asteptarile, bugetul si experienta pe care o cautati in Austria.

Fiecare statiune este speciala si deosebita in felul ei. Si pentru fiecare turist, grup sau familie, avem recomandari speciale.

Puteti alege o Statiune in Austria, o Pensiune sau un Hotel in functie de tarif si buget, insa e recomandat sa intelegeti de ce exista diferente de preturi si cum se traduc ele in serviciile de la fata locului. Nu degeaba unele hoteluri sau statiuni sunt recomandate familiilor si altele sunt recomandate tinerilor, si evident ca exista diferente reale intre un hotel de lux si o pensiune simpla.

Ca o Regula Generala putem spune ca in Austria Pensiunile de 2 stele ofera cazare cu Mic Dejun (BB), in timp ce Pensiunile de 3 stele ofera si varianta Demipensiune (HB). La 2 si 3 stele, putem intalni pensiuni care au sau nu au sauna, insa nu vor avea niciodata piscine sau centru spa.

La 4 stele, avem ambele variante, cazare cu Mic dejun (BB) sau cu DemiPensiune (HB), si sauna este intalnita peste tot. Piscina insa nu e obligatorie, desi este oferita ca bonus de unele hoteluri de 4 stele.

La 5 stele
avem toate tipurile de cazare cu Mic Dejun, DemiPensiune sau Pensiune Completa (la un singur Hotel gasim o varianta de All Inclusive – insa aceasta nu este tipica statiunilor de schi cand oaspetii nu stau in hotel in timpul zilei). Si, la 5 stele, centrul Spa cu Sauna si Piscina este nelipsit.

Apartamentele oferite clientilor Klever sunt solutii de Cazare fara masa si pot fi solutii pentru familii sau grupuri cu buget redus, la fel cum pot fi apartamente de lux.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.