Setari Cookie-uri

Charter Austria - la Schi in 2011

Austria este faimoasa pentru cultura sa, pentru ca l-a daruit lumii pe Wolfgang Amadeus Mozart pentru Capitala sa Imperiala dar si pentru ca ofera turistilor facilitati unice si conditii excelente pentru a practica sporturile de iarna preferate.

Garni – stilul de Casa de Oaspeti clasica in Austria inseamna in general o Pensiune familiala ce ofera cazare si Mic Dejun. Doar Mic Dejun, fara sa aiba Restaurant!

Chalet – inseamna o cabana/casa de vacanta care se inchiriaza in intregime unui singur grup.

E bine de stiut si faptul ca, desi toata lumea cauta cazare langa partii sau cat mai aproape de partie, e un fapt dovedit ca hotelurile si pensiunile din apropierea partiilor sunt cele mai vechi din statiune. E firesc sa fie asa: primele unitati de cazare s-au construit acolo. Si fiindca cererea a ramas foarte mare an de an, putine au fost renovate si modernizate. Pensiunile si Hotelurile care sunt construite mai departe de partie sunt mai noi si proprietarii lor au fost nevoiti sa ofere conditii mai bune pentru a atrage si convinge turistii ca merita sa ii aleaga ca gazde.

Pensiunile din Austria se deosebesc de Hoteluri mai ales prin numarul camerelor. De asemenea Micul Dejun la Pensiuni este adesea mai simplu decat la Hotelurile de aceeasi categorie.

De regula la Pensiuni NU EXISTA O RECEPTIE TRADITIONALA! Personalul este la dispozitia clientilor numai in timpul programului. De aceea o sosire tarzie trebuie anuntata din timp.

Cand alegi o Statiune din Austria e bine sa stii cate ceva despre ea. Si cand compari statiunile e recomandat sa ai niste criterii/caracteristici comparabile. Impreuna cu Partenerii nostri de la TEZ TOUR am considerat ca e important sa stii la ce altitudine se afla Statiunile, sa stiti si sa comparati Suprafata Schiabila, numarul de kilometri de partii, care poate varia de la 14 km in Innsbruk la nu mai putin de 200 de km de partii in Saalbach-Hinterglemm!

De asemenea este esential sa comparati numarul de kilometri de partii dificile sau de incepatori, partii negre, rosii sau albastre, la fel cum puteti compara facilitatile pentru snowboard sau partiile illuminate nocturn.

Numarul de instalatii de cablu – teleski, telescaun, teleferic/telegondola, funicular va ofera o imagine sugestiva asupra facilitatilor si dimensiunii unei statiuni.

Toate aceste informatii pot fi aflate si, mai util, comparate usor folosind acest Tabel realizat de Partenerii nostri de la Tez Tour Austria: https://bit.ly/ComparatieStatiuniAustria1
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.