Setari Cookie-uri

Germanwings isi extinde structura de vanzari

Germanwings isi intareste colaborarea cu agentiile de turism si isi mareste in continuare prezenta in marile sisteme centralizate de rezervare (Global Distribution Systems - GDS).

Ognjen Zeric, vicepresedintele eCommerce & Sales la Germanwings: „In ultimele luni ne-am extins puternic mixul de vanzari. Pe langa contractele incheiate de curand cu GDS, ne-am concentrat pe conectarea directa cu parteneri de vanzari si multiplicatori importanti. Astfel am reusit sa ne ridicam gradul de atractivitate fata de clientii-firma, organizatori si agentiile de turism. Coloana vertebrala a sistemului nostru eficient de vanzari o reprezinta in continuare website-ul germanwings.com, dar prin extinderea canalelor de vanzari reusim sa ocupam noi si importante segmente de piata.”

Dupa o colaborare de cateva luni cu Amadeus putem constata deja succesul acestei filozofii, prin cresterea numarului de bilete de avion vandute. In plus, multi clienti utilizeaza si posibilitatea de a combina, de exemplu zborurile Lufthansa, cu legaturile Germanwings, prin GDS. Agentiile de turism utilizeaza deja intens noile canale de vanzari ale Germanwings.

Linia aeriana low-cost dezvolta in prezent cu mare succes si conectarea directa, cu costuri accesibile, a partenerilor importanti de vanzari la sistemul de rezervare Germanwings, asa-numitul Direct Connect. Clientii-firma profita pe multiple planuri de structura de vanzari extinsa: Germanwings participa la programele pentru firme „Lufthansa Partner Plus”.

In paralel, compania aeriana low-cost ofera contracte speciale pentru clientii-firma, cu tarife flexibile si actualizate pentru firme (informatii suplimentare la: www.germanwings.com/firmenprogramm). Multi clienti-firma utilizeaza avantajele ambelor programe. Acestia fac rezervari atat prin canalele GDS (programul pentru firme „Partner Plus”), cat si prin Direct Connect sau prin website-ul Germanwings, intr-o sectiune speciala (tarife Germanwings pentru firme).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.