Setari Cookie-uri

10 activitati indraznete pentru 2009

Odata cu sosirea noului an este momentul sa faci ceva diferit, ceva indraznet, ceva cu adevarat distractiv. Numai adrenalina crescuta la maxim poate sa faca uitate de tot orice efecte nedorite ale crizei si stresul unei economii in recesiune...

Odata cu sosirea noului an este momentul sa faci ceva diferit, ceva indraznet, ceva cu adevarat distractiv. Numai adrenalina crescuta la maxim poate sa faca uitate de tot orice efecte nedorite ale crizei si stresul unei economii in recesiune...

Nu avem decat o viata - sau in cazul lui James Bond sau a lui Bruce Willis in "Die Hard", doua sau trei - asa ca de ce sa nu profitam de ea? De la schiul pe piscuri periculoase la calatorii cu balonul, mareste putin nivelul adrenalinei daca vrei sa spui ca ai trait cu adevarat; iata 10 activitati pe care sa le puneti pe lista anului 2009.

10 - Pescuitul la copca in Canada

Daca ai vrut vreodata sa faci precum inuitii si sa iti prinzi singur masa de pranz printr-o gaura in gheata, aceasta este sansa ta. Sunt multe locuri in lume unde poti sa pescuiesti la copca, insa in Ontario, Canada, gasesti aproape un sfert din rezerva mondiala de apa dulce, unde pastravi, crapi si stiuci se gasesc din belsug. Mergeti in Algoma, partea de nord a Lake Superior - cel mai mare lac de apa dulce din lume - si aruncati momeala in asteptarea prazii.

Citește și:

Punctul culminant: Fara indoiala, cel mai frumos moment al acestei activitati va fi gatitul pestilor pe focul facut noaptea, in timp ce sotia va asteapta in cabana confortabila.

9 - Alergatul taurilor in Spania

Chiar daca localnicilor li se pare ceva obisnuit sa fuga de un taur in timpul festivalului San Fermin din Pamplona, pentru un strain este una din cele mai indraznete activitati pe care ar putea-o face. In timpul festivalului, o parte a orasului este transformata intr-o uriasa scena pe care puteti urmari, ori de la vreun balcon ori chiar din mijlocul oamenilor, intreaga actiune. Cand bariera de protectie este deschisa, sase-sapte tauri fiorosi sunt lasati liberi pe strada. Scopul jocului este sa fugi cat poti de repede pentru a scapa de rani sau accidentari gasind adapost pe vreuna din stradutele laterale sau terminand traseul inaintea taurilor. Accidentarile sunt la ordinea zilei, asa ca daca vei scapa fara zgarieturi, considera-te norocos.

Citește și:

Punctul culminant : Pe langa faptul ca vei putea savura festivalul de 9 zile ce petrece actiunea, alergatul taurilor iti va pune la incercare curajul si vitejia barbateasca (asta daca nu te va atinge vreun corn bine plasat sau daca nu cumva esti o doamna mai curajoasa!).

8 - Calatoria cu motocicleta pe Highway 1, SUA

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.