Setari Cookie-uri

10 activitati indraznete pentru 2009

Odata cu sosirea noului an este momentul sa faci ceva diferit, ceva indraznet, ceva cu adevarat distractiv. Numai adrenalina crescuta la maxim poate sa faca uitate de tot orice efecte nedorite ale crizei si stresul unei economii in recesiune...

5 - Sarituri cu parasuta in tandem in Anglia

Cel mai bun mod de a trai emotiile unei caderi de la inaltime, saritura cu parasuta in tandem inseamna ca vei fi legat de un instructor in timp ce vei sari dintr-un avion aflat la 3-4.000 metri inaltime. Fara sa ai grija corzii ce declanseaza parasuta, vei putea trai emotiile fara teama de a muri.

Punctul culminant : Nimic nu se compara cu o cadere de 2000 de metri la 200 km/h, dupa care vei putea pluti in siguranta spre Pamant in timp ce vei admira privelistea panoramica de sub tine. Mai mult, datorita sariturii in tandem vei putea beneficia de emotii fara necesitatea unui antrenament anterior.

4 - Safari pe camile in Maroc

Fa precum Ali Baba si imbarca-te aventura vietii in desertul Sahara - pe camila! Sigur, ai putea folosi un 4x4, dar este mult mai amuzant sa treci printre dune de la inaltimea unei cocoase. Pornind din orasul misterelor - Marrakech, vei putea urma traseul vechilor caravane prin desert prin Jebel Saghro pana la dunele din Erg Chebbi.

Citește și:

Punctul culminant: Campand in fiecare noapte langa un foc pe care sfaraie fripturile intr-o oaza plina de palmieri, te vei simti ca Alladin dupa prima dorinta. Asigura-te insa ca iti folosesti a doua dorinta pentru apa si a treia pentru un compas, in cazul in care te ratacesti.

3 - Hiking pe cararile incase in Peru

Dupa un traseu de 45 km prin Anzii peruvieni, vei ajunge la uimitoarele ruine ale demult uitatului oras incas Machu Picchu. Precum Indiana Jones, vei taia prin desisul junglei subtropicale cu o machetta, vei traversa rauri involburate, vei urca mii de trepte si pasaje construite de incasi acum cateva mii de ani. De-a lungul traseului vei putea admira spectaculosul peisaj montan ce este parte integrante a acestei lumi, precum si manastirile antice si fauna junglei.

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.