Setari Cookie-uri

10 activitati indraznete pentru 2009

Odata cu sosirea noului an este momentul sa faci ceva diferit, ceva indraznet, ceva cu adevarat distractiv. Numai adrenalina crescuta la maxim poate sa faca uitate de tot orice efecte nedorite ale crizei si stresul unei economii in recesiune...

Putine calatorii reusesc sa adune tot ce e mai bun atat din lumea naturala, cat si din cea creata de om, dar o calatorie cu motocicleta intre Los Angeles si San Francisco chiar asta face. Calatorii vor putea admira de la vile uriase pana la peisaje de coasta senzationale, dar pentru a face asta iti sugeram, in masura posibilitatilor, sa folosesti o motocicleta ce va face soseaua sa fie principala atractie - cum ar fi una din cele mai rapide motociclete de pe piata : Hayabusa.

Cu un design ce va schimba viata oricarui fan al motocicletelor, cei 194 CP ai motorului in 4 cilindri te vor face sa te simti ca intr-un avion F 14.

Punctul culminant : Fara indoiala, cel mai frumos moment va fi admirarea frumusetii uimitoare a coastei muntoase de la Big Sur, apoi demararea in forta spre noi destinatii.

7 - Sarituri bungee in Zimbabwe

Ai putea sa admiri frumusetea cascadei Victoria Falls doar de pe margine, cu un tur organizat, sau in timpul unei sarituri de pe podul Victoria Falls din apropiere - in functie de sentimentul de moment. Pana de curand, cel mai inalt punct de sarituri bungee legal din lume, Victoria Falls este fara indoiala una din cele mai terifiante creatii ale naturii.

Citește și:

Cu o banda de cauciuc ce pare teribil de fragila legata in jurul gleznelor, dupa numaratoarea inversa vei sari in gol 110 m spre temutul rau Zambezi. Va dura doar cateva secunde, insa saritura va parea ca dureaza o eternitate, cu zgomotul cascadei in spate.

Punctul culminant : De doua ori mai inalta ca Niagara, Victoria Falls separa Zimbabwe de Zambia si ti se va parea ca sari de la capatul lumii.

6 - Scufundari in cusca in Africa de Sud

Daca ai vazut vreodata filmul "Jaws", atunci esti familiar cu frica asociata faimoasei aripioare dorsale ce taie apa. Din fericire, in acest caz, vei fi intr-o cusca robusta cu un tub de oxigen in spate, in timp ce regele adancurilor se apropie.

Plecand din golful Kleinbaai, o salupa te va duce pe un canal intre insulele Geyser si Dyer, unde un Mare Alb va fi atras cu momeala.

Punctul culminant : Aflat sub apa intre 30 si 45 minute, iti va fi oferita experienta apropierii de un Mare Alb fara teama de a fi ranit. Ii vei putea vedea dintii albi stralucitori, ochii negri si corpul in forma de torpila, toate in spatele protectiei oferite de cusca. Cand ai ajuns atat de aproape de diavol, ti se va parea ca te joci de-a Dumnezeu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.