Setari Cookie-uri

Top 10: Cele mai renumite festivaluri de film

Vizionarea unui film la cinema cu prietenii este cea mai buna modalitate de a te elibera de stresul zilnic, insa pentru impatimitii artei cinematografice un film nu este indeajuns pentru a crea adevarata placere care sfideaza distractia in sine. Pentru cei care isi doresc un set-up dramatic, romantic sau exotic in ton cu filmele rulate, festivalurile de film sunt alegerea ideala.

Festivalul de Film Telluride
Telluride este un festival prietenos, de dimensiuni mai mici, conceput pentru impatimitii cinema-ului, nu si pentru industria filmului. Festivalul nu favorizeaza pe nimeni, fiecare participant platindu-si intrarea la spectacolul cinematografic. Cei care isi permit mai multe se pot bucura de o camera in hotelul Telluride, plasat strategic.

Festivalul International de Film Toronto
Timp de zece zile la jumatatea lunii septembrie, strazile orasului canadian Toronto devin neincapatoare pentru miile de turisti cinefili veniti sa asiste la Festivalul International de Film din Toronto. Anul trecut, pe 8 septembrie a avut loc premierea filmului Penelope, la care si-au facut aparitia, printre alte vedete, Reese Whiterspoon si Christina Ricci. Toronto nu ofera doar bucuria filmelor, ci si o lista de intalniri si seminarii pentru cei pasionati si relaxare in stil exclusivist in somptuosul hotel Le Germain.




Autor: Denisa Apostol

Articol preluat de pe YourMoney


Alte recomandari:

Cea mai cautata destinatie de Paste
Rasfatul simturilor
Cele mai primitoare aeroporturi din lume
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.