De la an la an, House Parade isi propune sa devina cel mai asteptat si cel mai important eveniment OUTDOOR al muzicii electronice din Romania. In acest an evenimentul va avea loc intr-o locatie cu totul deosebita. Astfel, celebrarea celor 5 ani de House Parade se va desfasura in parcul Bucov, langa orasul Ploiesti, locatie care detine logistica necesara organizarii intregului festival.

Cea de a 5-a editie a paradei house va dura 6 ore, intre orele 12:00 si 18:00, timp in care tu te vei putea bucura de mai multa libertate si distractie! Parada va continua cu 2 zile de concerte care se vor desfasura vineri si sambata la Plaja Bucov de langa PLOIESTI, respectandu-se conceptul lansat in urma cu 5 ani si anume: muzica si distractie la maximum, in aer liber !

Ce va insemna House Parade Festival 2008?

Parada House: Vineri - 15 august 2008

- 10 camioane sonorizate cu mii de wats pe care vor mixa 40 de DJ romani si internationali, vor face ca intreaga caravana sa trepideze de euforie pe ritmuri electronice! - camioane cu design spectaculos, inedit si in premiera in Romania ! - alaturi de 9 DJ internationali, la parada va mixa DR. MOTTE, DJ-ul fondator al celei mai mari si mai cunoscute parade rave din lume, Love Parade ! - prima parada house din Romania transmisa live pe internet de la sol si din elicopter ! - primul Space Sound – Visual System din Romania, un camion special, imprejmuit de ecrane digitale care vor transmite imagini live cu participantii de la parada !

Concert: 15 – 17 august 2008

- scena 3D, peste 125.000 de wats; muzica de calitate si sunet de inalta fidelitate! - 20 de artisti internationali, nume mari ale scenei electronice mondiale vor mixa si vor sustine show-uri LIVE in premiera in Romania ! - dansatoare extravagante, show de lasere, sky-tracers, proiectii video, flacari! - Infected Mushroom si Delirious vor presta seturi live ! - contra-cost: spatiu de campare amenajat cu dusuri si grupuri sanitare; parcare auto.

Line-up international – 20 de artisti care provin din 6 tari

INFECTED MUSHROOM - live act / Israel EDDIE HALLIWELL / Anglia MARKUS SCHULZ / Usa TOCADISCO / Germania DR. MOTTE / Germania COSMIC GATE / Germania

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: