Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase destinatii secrete din Europa

Iata care sunt plajele cu nisip alb pe care francezii vor sa le tina secrete, o parte din templele antice grecesti care nu se afla pe teritoriul Greciei actuale, o insula spaniola uitata care isi recapata din faima si multe alte locuri de care probabil nu ai auzit niciodata.

Provence

Provence a fost prima provincie romana antica din afara Italiei
si este mai mare decat v-ati astepta. Multi calatori se pierd (si nu este de mirare) in sarmul oraslor istorice precum Avignon sau Aix-en-Provence, uitand ca, pentru o savoare adevarata a acestei regiuni trebuie sa se indrepte spre dealurile pline de vegetatie. Un drum scut cu masina inspre nordul Nisei va va duce in inima unei zone linistite, unde abunda privelisti montane si sate medievale, zona numita de localinici l'arriere pays Nicois.

Puteti explora cu masina delurosul Luberon, care face parte din departamentul Vaucluse, pana in Sault, unul dintre cele mai ciudate orase din sud-estul Frantei. Urmati-va nasul in brutariile din aceasta zona deoarece aici veti gasi nuga din migdale si miere de lavanda. Suna bine, nu?


Sursa: 9AM.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.