Setari Cookie-uri

Sapte locuri "de miere"

Luna de miere este cu siguranta cea mai importanta vacanta din viata unui om. De aceea, dintre toate topurile din toata lumea, preferintele indragostitilor pentru destinatia "de miere" reprezinta una dintre cele mai discutate si argumentate chestiuni. Alternativele cuplurilor proaspat casatorite sunt multe si variate. In general insa, indragostitii isi indreapta atentia catre paradisuri exotice unde natura imbie spre duiosie, romantism, viata si iubire. Cuplurile isi doresc intimitate, salbaticie, unicitate. O luna de miere reusita este, cu siguranta, un inceput bun. Intrebarea este: de unde incepi tu sa-ti construiesti casa de piatra?

Luna de miere este cu siguranta cea mai importanta vacanta din viata unui om. De aceea, dintre toate topurile din toata lumea, preferintele indragostitilor pentru destinatia “de miere” reprezinta una dintre cele mai discutate si argumentate chestiuni. Alternativele cuplurilor proaspat casatorite sunt multe si variate. In general insa, indragostitii isi indreapta atentia catre paradisuri exotice unde natura imbie spre duiosie, romantism, viata si iubire. Cuplurile isi doresc intimitate, salbaticie, unicitate. O luna de miere reusita este, cu siguranta, un inceput bun. Intrebarea este: de unde incepi tu sa-ti construiesti casa de piatra?

Exista o multime de topuri ale celor mai distinse, luxoase, cerute, vandute si romantice destinatii pentru luna de miere. De ani de zile specialistii incearca sa realizeze reteta perfecta pentru un inceput de casnicie perfect. Recomadari sunt cu sutele dar cel mai important este ca, inainte de a lua o asemenea decizie, sa analizati bine toate optiunile. Ceea ce este la moda nu vi se potriveste neaparat. Multe cupluri reusesc sa atinga perfectiunea optand pentru vacante sau destinatii care, altora, li s-ar parea banale sau total lipsite de culoare si imaginatie. Noi am incercat sa operam o selectie a celor mai iubite destinatii pentru iubire. Multi spun ca aceste locuri au fost create special pentru vacantele indragostitilor. Voi decideti...

1. Aruba

Insula este situata pe coasta Venezuelei si este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai romantice destinatii ale lumii. Supranumita ”insula a iubirii” ea se afla in Marea Caraibelor si a facut parte din Antilele Olandeze.
Este in topul preferintelor datorita armoniei pe care o degaja. Clima este una tropicala cu brize calde, specifice zonei. Exclusiv exotica, Aruba se mandreste cu plaje pustii si ape calme si calde. Povestea insulei nu este inca terminata, cei 180 de kilometri patrati fiind doar in parte exploatati de om. In Aruba gasesti cam tot ceea ce iti poti dori: plaja, hoteluri luxoase, casute primitive din stuf si lemn “aruncate” dezordonat pe plajele pustii, cai si scoli de echitatie, dansuri pe plaja, nopti albe si mese delicioase.

2. Sardinia
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.