Setari Cookie-uri

Sapte locuri "de miere"

Luna de miere este cu siguranta cea mai importanta vacanta din viata unui om. De aceea, dintre toate topurile din toata lumea, preferintele indragostitilor pentru destinatia "de miere" reprezinta una dintre cele mai discutate si argumentate chestiuni. Alternativele cuplurilor proaspat casatorite sunt multe si variate. In general insa, indragostitii isi indreapta atentia catre paradisuri exotice unde natura imbie spre duiosie, romantism, viata si iubire. Cuplurile isi doresc intimitate, salbaticie, unicitate. O luna de miere reusita este, cu siguranta, un inceput bun. Intrebarea este: de unde incepi tu sa-ti construiesti casa de piatra?

7. Cancun

Supranumita “Perla Mexicului” Cancun reprezinta probabil Mecca turistilor de pretutindeni. Rareori destinatia lipseste din ofertele agentiilor de turism, mai ales din cele specializate pe sejururi romantice sau vacante “de miere”. Un oras care traieste 24 de ore din 24 si care ofera deopotriva romantism si distractie. Plaje cu nisip alb si fierbinte sau cluburi si discoteci galagioase si pline de viata. Orasul in sine este o adevarata minune. Plaja, lunga si alba, este legata de insulitele de pe coasta prin poduri de piatra sau lemn. Exista si cateva mici porturi care fac legatura intre diversele puncte de interes ale zonei.



O nunta nu se refera doar la destinatii pentru luna de miere ci la mult mai multe aspecte. Pentru a afla mai multe despre nunti te invitam sa vizitezi noul www.grace.ro

Tot pe Grace poti sa citesti despre:


1. Cele mai frumoase rochii de mireasa

2. Lista de cheltuieli pentru o nunta

3. Nunta la romani




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.