Setari Cookie-uri

Sapte locuri "de miere"

Luna de miere este cu siguranta cea mai importanta vacanta din viata unui om. De aceea, dintre toate topurile din toata lumea, preferintele indragostitilor pentru destinatia "de miere" reprezinta una dintre cele mai discutate si argumentate chestiuni. Alternativele cuplurilor proaspat casatorite sunt multe si variate. In general insa, indragostitii isi indreapta atentia catre paradisuri exotice unde natura imbie spre duiosie, romantism, viata si iubire. Cuplurile isi doresc intimitate, salbaticie, unicitate. O luna de miere reusita este, cu siguranta, un inceput bun. Intrebarea este: de unde incepi tu sa-ti construiesti casa de piatra?

5. Sri Lanka

Mai putin cunoscuta de turistii romani, Sri Lanka este una dintre destinatiile “de top” ale lumii. Insula, denumita in trecut Ceylon, este a noua insula ca marime din lume si se afla in Oceanul Indian. Este separata de India prin Stramtoarea Palk dar din punct de vedere geologic, Sri Lanka este doar o prelungire a continentului.
Cadrul natural atinge aici supremul exoticului. Plaje intinse, salbaticie si o lume mai putin descoperita. Turismul, de “high class”, satisface orice pretentii. Piscine in mare, jacuzzi pe plaja, sporturi nautice, mese bogate in fructe, ospitalitate tipic asiatica si un belsug demn de standardele cele mai inalte. Flora si fauna insulei, deosebit de bogate, constituie alaturi de fauna marina, domenii foarte apreciate datorita varietatii si raritatii speciilor, atat protejate cat si de exploatare comerciala.

6. Havana

Se spune ca atunci cand a descoperit Cuba, Columb ar fi declarat ca acesta este cel mai frumos taram pe care l-a intalnit vreodata. Havana, capitala insulei este vizitata de peste doua milioane de turisti anual. Orasul, cu o arhitectura socanta ce imbie colosalul cu liniile gratioase ale stilului neoclasic, freamata in continuu. Energie pura. Tinerete fara batranete. Viata de noapte, cocktailuri, masini vechi, dans si muzica.
Tara dominata de brandurile puternice ale lui Fidel Castro si Che Guevara se afla intre extreme. Libertate si traditie. Nou si vechi. Revolta si obedienta. Rom si lapte de cocos. Si palate, monumente, catedrale aflate pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Un paradis tropical, ametitor de socant, tonic si revigorant. Recomandat in special cuplurilor tinere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.