Setari Cookie-uri

Paradisul mexican etern, Riviera Maya

E criza dar sa nu uitam ca totusi e vara, sa nu uitam sa ne bucuram de vacanta si de zilele de relaxare pe care le meritam.

E criza dar sa nu uitam ca totusi e vara, sa nu uitam sa ne bucuram de vacanta si de zilele de relaxare pe care le meritam.

Da, trecem prin recesiune si perspectiva pe termen scurt nu este foarte optimista, insa viata merge inainte si oamenii inca se iubesc, se casatoresc si merg in luna (sau macar saptamana) lor de miere.

Iata de ce ne-am hotarat sa va prezentam saptamana asta o destinatie turistica exotica, acum accesibila si pentru piata romaneasca! O destinatie perfecta pentru orice tip de turist, de la cel mai mic la cel mai mare - destinatia perfecta pentru turism sportiv, turism cultural, ecoturism, pentru o experienta unica de spa, o vacanta in familie sau pentru luna de miere… toate se unesc sub un singur nume – MEXIC, Riviera Maya.

Desi toata lumea pare sa stie cate ceva despre aceasta tara, Mexicul este mult mai greu de inteles din cauza diversitatii sale. Invadatorii spanioli, imigrantii europeni si populatia indigena, cu o mare varietate de traditii entice, au creat de-a lungul secolelor, un caracter national complex si un lexicon cultural cu adevarat unic. Din aceasta diversitate au aparut arta si muzica populara, pictura si poezia Mexicana.

Va propunem deci sa fugim de pe batranul nostru continent si sa zburam spre o lume misterioasa: Continentul American, Mexic… Marea Caraibelor, Peninsula Yucatan, statul Quintana Roo - Cancun, Riviera Maya.

Supranumita Riviera Maya, coasta se intinde de-a lungul drumului 307. Scufundatorii se indreapta catre pesterile si bazinele naturale ori catre golfuletele insorite; cei care prefera plaja au de ales intre tarabele cu bere sau zonele izolate. Turistii in cautare de monumente se catara pe piramide; cei dornici de cumparaturi scormonesc prin buticurile de arta populara si probabil fiecare mananca zilnic cel putin un fel de mancare din peste proaspat.

Asadar, La 36 km sud de Cancun se intinde pe o portiune de 120 de km Riviera Maya, de la Puerto Morelos pana la Punta Allen.

Printre experientele de neuitat din aceasta regiune, din acest paradis pe pamant Mexican, putem mentiona provocarile oferite iubitorilor de Golf, de aventura, de adrenalina sau de ecologie, dar si promisiunea unei luni de miere ca in povesti bazata pe centrele spa exceptionale, restaurantele pentru toate gusturile, lumea mayasa, cat si pe fascinanta lume subacvatica de pe coasta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.