Setari Cookie-uri

Paradisul mexican etern, Riviera Maya

E criza dar sa nu uitam ca totusi e vara, sa nu uitam sa ne bucuram de vacanta si de zilele de relaxare pe care le meritam.

Ca sa patrundeti in fascinanta lume Mexicana, va sugerez10 lucruri pe care trebuie sa le faceti odata ajunsi in acest paradis.

1. Sa vizitezi unicul sit arheologic Maya care se gaseste langa mare – Tulum

Zona arheologica din Tulum este una din cele mai frumoase locuri din intreaga Riviera. Combinand misterul civilizatiilor antice care au populat aceasta zona cu frumusetea unica a Marii Caraibilor care se intinde la marginile ei, orasul Tulum este singurul sit arheologic recunoscut, localizat la marginea marii. Situl este inconjurat de 3 pereti grosi de piatra si al patrulea este apararea care o ofera marea. Satul Tulum cum este cunoscuta zona din apropierea sitului, este un exemplu foarte bun de zona pitoreasca unde, de-a lungul strazii principale, se afla magazine artizanale.

2. Sa petreci o zi plina de divertisment introducandu-te in cultura Mexicana, intr-unul din cele mai spectaculoare parcuri tematice – lumea Xcaret.

Parcul eco-arheologic Xcaret iti prezita bogatia Mexicului: cultura mayasilor, flora si fauna, monumente arheologice, activitati acvatice si sansa de a trai o experienta unica precum cea de a inota cu delfinii. Vei fi impresionat si de vaile celor 2 rauri subterane care se intind pe o distanta de mai bine de un kilometru, rauri pe care te poti plimba si descoperi urme ale culturii mayase, formatiuni de roci impresionante si fosile marine. Indrazneste sa experimentezi ceea ce gasesti aici, profita de aceasta experienta unica si memorabila. Showul "Spectaculosul Mexic" este fara indoiala cel mai deosebit spectacol folcloric al Mexicului si cel mai recunoscut in intreaga lume.

Exista atat de multe atractii in Xcaret incat este extrem de dificil sa alegi cu ce sa incepi!

3. Sa practici snorkeling in cel mai mare acvariu natural din lume – Xel-Ha

Xel-Ha, sau "locul unde se naste apa", este un loc unic si magic. Parcul tropical de o frumusete de nedescris, unde o laguna, un rau si o jungla exuberanta se unesc intr-un loc deosebit in mare.
Xel-Ha este un univers dedicate ecologiei si rezervarii florei si faunei autohtone regiunii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.