Setari Cookie-uri

Paradisul mexican etern, Riviera Maya

E criza dar sa nu uitam ca totusi e vara, sa nu uitam sa ne bucuram de vacanta si de zilele de relaxare pe care le meritam.

In parc poti descoperi o zona protejata de testoase, un delfinariu si un acvariu, in care se promoveaza protejarea speciilor existente, cu rolul de a informa turistii despre intretinerea ecologica a zonei. Fara indoiala, acvariul natural cel mai frumos din lume, spre deliciul vizitatorilor.

4. Sa te bucuri de soare, bronzandu-te pe plaje albe sclipitoare - Akumal.

In limba mayasa, Akumal inseamna "locul testoaselor" si este pana in prezent locul ales de mii de testoase care in fiecare an isi depun oualele pe aceste plaje. O atractie principala a acestui loc fascinant este apa cristalina si transparenta, unde se unesc apele dulci ce ies din pesteri si apele subterane ale raurilor din apropiere. Plajele cu nisip fin si alb sunt si ele protejate de recifii de corali pe coasta. In cateva cuvinte aici este si raiul scafandrilor din intreaga lume.

5. Sa explorezi misterele grotelor si pesterilor mayase -Aktun Chen

Ecologie

Zeii au dat ordinul si cerul a acoperit pamantul cu lumina; din el au izvorat apele care au dat viata copacilor, ca astfel ei sa fie casa pasarilor multicolore care contribuie la inmultirea florilor.
Au sosit astfel tapirii, apoi fazanii si, sub privirea clara a lunii, se intinde acest mic paradis pe care sa il savurezi pentru eternitate.

Aventura

Carari sinuoase care patrund in inima junglei printre vestigii ale templelor si oraselor, o civilizatie deosebita. Rauri subterane cu ape sacre inconjurate de o vegetatie exuberanta, pentru ati reimprospata pofta de viata.

6. Sa te plimbi pe "La Quinta Avenida" , profitand de varietatea barurilor, restaurantelor si magazinelor –Playa del Carmen.

Cunoscut ca Xaman Ha in limba mayasa, Playa del Carmen sau "Playa", cum este denumit de catre localnici si turisti, ofera tot ce ar putea cineva sa viseze. Pentru frumusetea sa naturala si varietatea atractiilor si serviciilor oferite, Playa a castigat faima internationala.

Faimoasa "La Quinta Avenida", sufletul Playei, reprezinta locul de promenade numarul 1 al Rivierei si poti vedea hoteluri luxoase si confortabile, marketuri, restaurante, baruri cu muzica live, discoteci si spectacole in aer liber sunt cele care transforma Playa in locul preferat dupa o zi plina de actiune.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.