Setari Cookie-uri

O noua destinatie greceasca: Kos, Insula lui Hipocrate

Traim intr-o lume in care imaginea este extrem de importanta. Din pacate, in multe situatii si cazuri, imaginea este mai importanta decat realitatea. In primul rand trebuie sa stii sa te vinzi si sa te prezinti lumii, abia apoi vei putea arata si demonstra ce stii, ce vrei si ce poti cu adevarat. Mai intai trebuie sa convingi pentru a primi sansa sa dovedesti.

7. HOTEL DIAMOND DELUXE 5*
Un Hotel de 5 stele, recomandat pentru business si welness, cu suites si vilute private pool, de la 648 euro/ persoana/ sejur cu demipensiune.

Pentru hoteluri cu confirmare imediata, click aici.
Pentru hoteluri in allotment, click aici.

Peisajul natural de o frumusete covarsitoare, siturile si monumentele antice, arhitectura specifica, toate acestea atrag un numar mare de vizitatori in fiecare vara in micuta insula Kos, depasind de 2 sau 3 ori numarul locuitorilor. Aceasta fermecatoare insula a Greciei incanta privirea vizitatorilor cu forme de relief diverse - mare si munte - oferind o combinatie unica de vechi si modern, lacasuri de cult in stil ortodox, obiceiuri si traditii, precum si deliciile bucatariei grecesti.

Anul acesta, insula KOS este o destinatie complet noua pe piata din Romania, insa este deja descoperita de turistii din lumea intreaga, fiind o destinatie preferata de englezi, olandezi, belgieni si nemti. Avem incredere ca succesul pe care la avut in ultimii ani Zakynthos, sa se repete si in cazul Insulei lui Hypocrate - Kos spre care va zbura un charter saptamanal din Bucuresti si Timisoara in fiecare vineri!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.