Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai sexy insotitoare de bord

Dati vina pe imaginatia si interesele tipic masculine, pe plictiseala din timpul zborurilor lungi cu avionul sau pe lipsa altor variante de a ne ocupa timpul si bucura ochii, insa de fiecare data cand zburam cu avionul ni se intampla sa ne lungim gaturile dupa stewardese.

Dati vina pe imaginatia si interesele tipic masculine, pe plictiseala din timpul zborurilor lungi cu avionul sau pe lipsa altor variante de a ne ocupa timpul si bucura ochii, insa de fiecare data cand zburam cu avionul ni se intampla sa ne lungim gaturile dupa stewardese.

Desi sunt cu siguranta si destule femei care admira steward-ii si chiar stewardesele, barbatii sunt cel mai adesea priviti cu incruntare si judecati atunci cand se uita lunga dupa o "insotitoare de bord".

Pornind de la aceste ganduri ne-am propus sa va prezentam un foarte subiectiv TOP 10 al liniilor aeriene cu cele mai sexy stewardese. Am ales sa excludem TAROM-ul, BLUE-AIR-ul si alte linii aeriene autohtone din acest TOP fiindca am fi prea subiectivi si patrioti dar si pentru ca majoritatea turistilor romani care s-au urcat intr-un avion au avut ocazia sa o faca intr-o cursa TAROM sau Blue Air. Si pentru a clarifica lucruirle inca de la inceput, este inevitabil sa abordam acest subiect din punctul de vedere subiectiv barbatesc si nu din cel "politically correct". E greu sa folosesti standarde obiective cand alcatuiesti un TOP al celor mai sexy stewardese si e si mai greu sa le vezi si compari pe toate...

Iubitorii de filme trebuie sa isi fi dorit sa zboare cu o linie aeriana in care sa intalneasca o stewardesa la fel de frumoasa si sexy precum cele din filmul Airplane(1980), precum Pam Grier din Jackie Brown (1997), sau Catherine Zeta-Jones in The Terminal (2004).

Teoretic liniile aeriene nu fac angajari pe baza sex-appeal-ului, dar cred ca acest aspect este luat in considerare pana la un punct, intre alte cerinte precum baremurile de inaltime, greutate, experienta profesionala, personalitate etc. Iata deci 10 companii aeriene, cu insotitoare de bord care au toate sansele sa iti ridice si altceva decat masuta batanta...

10 - Air France

Cu siguranta o companie franceza nu isi va imbraca stewardesele intr-o uniforma banala... Se speculeaza ca Air France a cheltuit aproximativ 23 milioane $ pentru a-si imbraca cei 36.000 de angajati in uniforme semnate Christian Lacroix. Uniformele bleumarin par sa accentueze formele stewardeselor.
Ce le face super-atragatoare: Poate si simplul fapt ca sunt frantuzoaice si, cel putin teoretic, ar putea foarte bine sa urmeze idealul francezilor - pasiune mai presus de fericire.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.