Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai sexy insotitoare de bord

Dati vina pe imaginatia si interesele tipic masculine, pe plictiseala din timpul zborurilor lungi cu avionul sau pe lipsa altor variante de a ne ocupa timpul si bucura ochii, insa de fiecare data cand zburam cu avionul ni se intampla sa ne lungim gaturile dupa stewardese.


Ai putea crede ca Gulf Air este un fel de "Hooters Air" al al Orientului Mijlociu. Gulf Air a tinut prima pagina a ziarelor in 2004 cand a recrutat personal in regiunea Sichuan din China. Compania a sustinut ca fetele tinere din zona respectiva imbinau calitatile cautate: sarmul natural, rabdarea si modestia. De asemenea, elemente-cheie luate in cosiderare au fost "cultivarea simtului estetic si cultural". Chiar si acum, compania aeriana cere atasarea unei poze color a candidatei la CV-ul trimis.
Ce le face super-atragatoare: Compania Gulf Air ofera servicii de baby-sitting pe anumite zboruri, creand o scuza foarte buna pentru a interactiona cu aceste frumuseti. In sfarsit, un motiv foarte bun pentru a calatori cu copiii...

5 - Hooters Air

Este ironic si in acelasi timp trist, dar Hooters Air a dat faliment. Unii dintre voi poate nu ati auzit niciodata de Hooters Air, altii se intreaba de la ce vine Hooters, iar altii veti avea nevoie de cateva momente sa va reveniti din uimire. Doua "fete Hooters" pe fiecare zbor era genul de politica de aplaudat, mai ales de catre barbati, din motive evidente. Scaunele cu tapiterie din piele, destul loc pentru picioare, si atmosfera destinsa erau de asemenea de apreciat pentru toata lumea. Din pacate, dupa trei ani de la infiintare, costurile mari la combustibil au dus la stoparea functionarii companiei. Deocamdata, charter-urile private sunt singurele operatiuni ramase.
Ce le facea super-atragatoare: in cazul unei aterizari pe apa, aveau propriile "colace de salvare".

4 - Qantas

Se poate spune ca stewardesele acestei companii te-ar putea atrage la bordul avionului chiar daca acesta n-ar avea decat un motor si o aripa. Cerintele companiei in materie de stewardese sunt foarte clare: acestea trebuie sa fie perfect sanatoase si intr-o forma fizica excelenta. Totodata, personalitatea lor naturala, destinsa, plina de incredere si sociabila va asigura companiei cat mai multi clienti. Zborurile trans-pacifice sunt si asa destul de greu de suportat iar niste stewardese submediocre ar face drumul mai lung si mai greu. Qantas a inteles asta si si-a ales personalul ca atare.
Ce le face super-atragatoare: Accentul australian poate fi considerat de multi foarte incitant.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.