Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai sexy insotitoare de bord

Dati vina pe imaginatia si interesele tipic masculine, pe plictiseala din timpul zborurilor lungi cu avionul sau pe lipsa altor variante de a ne ocupa timpul si bucura ochii, insa de fiecare data cand zburam cu avionul ni se intampla sa ne lungim gaturile dupa stewardese.

9 - Air New Zealand

Air New Zealand spune in anunturile de angajare ca "vitalitatea, entuziasmul si flexibilitatea sunt... atribute cautate de noi la candidate". Faptul ca una din conditii este sa poata inota pe lungimea unui bazin de dimensiuni olimpice denota faptul ca fetele au si forma fizica buna. In cele din urma, reclamele Air New Zealand ce ruleaza la televiziunile neo-zeelandeze folosesc chiar angajate ale companiei aeriene.
Ce le face super-atragatoare: Faptul ca sunt sportive si in forma si, de ce nu, faptul ca unul dintre ultimile sondaje Durex arata ca neo-zeelandezele sunt printre cele mai "pofticioase" femei din lume.

8 - All Nippon Airlines

Filozofia corporatista a All Nippon Airlines include dorinta de "a crea o atmosfera placuta pentru clienti" si ne bucuram sa confirm succesul lor in ce priveste stewardesele. Un exemplu extrem ar fi aparitia pe piata sex-shop-urilor japoneze a unei versiuni "picante" a uniformei companiei aeriene, pretul fiind de pana la 2600$. Poate ca acest fapt nu este in concordanta cu standardele de decenta ale companiei, dar exemplifica masura in care barbatii tanjesc dupa stewardesele japoneze.
Ce le face super-atragatoare: Amintirea adevaratelor geishe si faptul ca All Nippon Airlines ofera o linie de papusi-anime purtand uniformele lor din trecut si prezent - poate sunt create pentru copii, poate nu, in tot cazul fac imaginea stewardeselor reale si mai atragatoare.

7 - Cathay Pacific

Un mod prin care Cathay Pacific si-a sarbatorit cea de-a 60-a aniversare in 2006 a fost o prezentare de moda, unde vedete au fost uniformele lord in trecut si prezent. In loc sa angajeze modele profesioniste, Cathay a ales ca propriile lor stewardese sa urce pe catwalk - o alegere cu adevarat inspirata in cazul lor. Compania sustine ca excelenta calitate a serviciilor este principala caracteristica a stewardeselor sale, dar un subinteles sens estetic este de asemenea prezent.
Ce le face super-atragatoare: Stewardesele lor sunt la fel de abile atat pe podium cat si in aeronava...

6 - Gulf Air
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.