Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai sexy insotitoare de bord

Dati vina pe imaginatia si interesele tipic masculine, pe plictiseala din timpul zborurilor lungi cu avionul sau pe lipsa altor variante de a ne ocupa timpul si bucura ochii, insa de fiecare data cand zburam cu avionul ni se intampla sa ne lungim gaturile dupa stewardese.


3 - Southwest


A fost o vreme cand Southwest dorea in mod clar sa fie cel mai sexy operator de pe piata americana.
In perioada ulterioara infiintarii companiei (1971), uniforma stewardeselor includea pantaloni portocaliu aprins si cizme albe de can-can. Cei care recrutau personal au cerut clar candidatelor sa vina la interviu in fusta pentru a le fi "verificate" picioarele. "Vindeam sex" admite presedintele actual, Colleen Barrett. Timpurile s-au schimbat, la fel si uniformele. In momentul de fata stewardesele Southwest arata mai mult material textil decat piele, cu toate ca multe dintre ele ar fi foarte potrivite pentru o tinuta mai minimalista. Data fiind moda retro foarte in voga in zilele noastre si vederile foarte flexibile ale conducerii companiei putem cel putin spera la o revenire catre uniformele vechi.
Ce le face super-atragatoare: Comportamentul cu adevarat placut al fetelor in concordanta cu aspectul lor fizic.

2 - Thai Airways International

Compania cauta fete necasatorite! de nationalitate tailandeza. De asemenea, cerintele sunt minim 1,70m inaltime si greutate proportionala. Nu e nevoie sa va mai spunem ca merita "efortul" de a zbura cu Thai. Poate ca exista in vreun colt al Tailandei femei neatragatoare, insa inca nu am gasit dovezi in acest sens. Din momentul in care veti fi intampinat cu "sawasdee", salutul lor traditional, va provoc sa incercati sa va luati ochii de la stewardese. Mai e nevoie si de alt tip de entertainment la bord?
Ce le face super-atragatoare: Faptul ca aceste fete cu adevarat frumoase trebuie de asemenea sa aiba si un nivel ridicat de educatie si cultura.

1 - Virgin Atlantic

Daca ne gandim la faptul ca sondajul Durex de care aminteam aterior claseaza Marea Britanie pe locul 7 in topul celor mai "active" natiuni, deja parca devine mai interesant sa ne suim intr-un avion al Virgin Atlantic. Si cu siguranta nu ne-ar deranja daca o stewardesa s-ar panica in timpul unei turbulente sau al unui gol de aer. Fustitele rosii ale fetelor sunt croite parca special sa arate ceva forme, in tot cazul mult mai mult decat majoritatea uniformelor pe care le-am vazut in alte companii. Majoritatea zborurilor facute de Virgin sunt lungi, dar asta nu inseamna ca sunt plictisitoare...
Ce le face super-atragatoare: Combinati si voi numele Virgin cu atatea femei superbesi stilul unic al brandului lansat de Richard Branson? Imaginatia voastra se va ocupa de restul...
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.