Setari Cookie-uri

Concierge - Ghid de Folosire

Hotelurile de lux va rasfata cu centre de spa, room-service, restaurante speciale, camere mari, terase pe masura si tehnologie de ultim moment. Insa oamenii fac intotdeauna diferenta... Multi dintre noi abia asteptam sa ne cazam si sa descoperim minunile hotelului si destinatiei alese si evitam sa apelam la poate una dintre cele mai utile si si valoroase minuni pe care ni le pune la dispozitie un hotel de lux: serviciile de CONCIERGE

Hotelurile de lux va rasfata cu centre de spa, room-service, restaurante speciale, camere mari, terase pe masura si tehnologie de ultim moment. Insa oamenii fac intotdeauna diferenta...
Multi dintre noi abia asteptam sa ne cazam si sa descoperim minunile hotelului si destinatiei alese si evitam sa apelam la poate una dintre cele mai utile si si valoroase minuni pe care ni le pune la dispozitie un hotel de lux: serviciile de CONCIERGE

Putini dintre noi sunt familiari cu conceptul de CONCIERGE. Si de obicei, cunoscatorii stiu ca un concierge este o persoana diferita de receptioner si ca acesta iti poate face recomandari legate de destinatiile de vizitat sau iti poate rezerva un bilet sau un loc la un restaurant.

Daca va limitati la aceste cerinte in relatia cu concierge-ul veti rata o retea intreaga de contacte valoroase si informatii pretioase pe care un concierge cu experienta le cultiva si inbunatateste an de an.

Concierge-ul este platit ca sa fie legatura voastra in interiorul oricarui eveniment sau locatii. Conciergii profesionisti vad cu ochii lor ultimile show-uri, cele mai exclusiviste expozitii, cineaza la cele mai noi si sofisticate restaurante si se intalnesc cu cei mai interesanti oameni, totul pentru a va recomanda ce merita si ce nu merita vazut, facut sau incercat.

Si toate aceste informatii sunt la dispozitia oricarui oaspete al hotelului, pe gratis, fara nici un cost aditional.

Putem spune fara teama ca concierge-ul "transforma imposibilul in posibil". Un concierge profesionist vorbeste fluent cel putin 4-5 limbi straine.

Un concierge cu relatii construite in ani de experienta, invata din problemele cu care se confrunta si ajunge sa faca rost de noi pasapoarte in mai putin de 1 ora, sa gaseasca in cateva minute ingrijitori de caini pentru animalul preferat al vreunui oaspete important sau sa rezerve si pregateasca de zbor un avion privat in cateva minute.
Concierge-ul este propriul tau vrajitor care este capabil sa rezolve orice problema. Cu toate acestea unii turisti considera concierge-ul un intermediar care nu aduce valoare adaugata sau o alternativa mai putin eficienta decat propriile decizii si/sau proprii asistenti sau agenti de turism.
De multe ori o asemenea abordare va poate costa si timp si bani. Ca sa puteti beneficia din plin de servicii de top din partea concierge-ului iata cateva recomandari pe care vi le sugeram inca din start:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.