Setari Cookie-uri

Concierge - Ghid de Folosire

Hotelurile de lux va rasfata cu centre de spa, room-service, restaurante speciale, camere mari, terase pe masura si tehnologie de ultim moment. Insa oamenii fac intotdeauna diferenta... Multi dintre noi abia asteptam sa ne cazam si sa descoperim minunile hotelului si destinatiei alese si evitam sa apelam la poate una dintre cele mai utile si si valoroase minuni pe care ni le pune la dispozitie un hotel de lux: serviciile de CONCIERGE

Deasemenea, concierge-ul va poate oinforma de promotii loale care necesita rezervari din timp si va poate ajuta sa obtineti tarife preferentiale.

3. Rezervati o camera prin intermediul concierge-ului.

Daca deja va cunoasteti cu concierge-ul si vreti sa reveniti in acelasi hotel ati putea incerca o rezervare prin intermediul acestuia.
De multe ori agentii de turism cultiva relatii directe cu conciergii de la marile hoteluri pentru ca acestia pot sa se asigure local, din interior, ca intr-adevar camera rezervata
va avea terasa de 20 metri patrati si va fi exact langa sala de conferinte. Deasemenea numai concierge-ul se poate asigura ca in camera nu vor fi perne cu fulgi daca oaspetele e alergic sau ca inca de la check in in camera va canta CDul favorit al oaspetelui.
Si, fara discutie, orice concierge va acorda o atentie mai mare unui oaspete care revine decat unui necunoscut.

4. Lasa bacsis !


Este evident ca bacsisul este o practica obisnuita in astfel de locatii si pentru astfel de servicii. Oricum ai lasa bacsis este bine sa lasi insa va recomandam sa strecurati in palma conciergeului o bancnota inca din primele minute in care ati intrat in holul hotelului.
Acest gest se dovedeste o promisiune ca eforturile sale sunt si vor mai fi apreciate. Cu toate acestea si abordarea de a lasa bacsisul la final, abia dupa ceserviciile conciergeului s-au dovedit utile si valoroase este una care da rezultate bune. E adevarat ca fiecare concierge poate jura ca fiecare oaspete este tratat in mod egal, realitatea confirma ca bacsisul este un factor motivational im[portant in aceasta profesie.
Un concierge profesionist si un concierge multumit va zbura cu avionul dupa un oaspete care si-a uitat documente importante in hotel.
In caz ca trebuie sa purtati costum intr-o anumita intalnire si v-ati pierdut bagajul sau ati uitat costumul acasa, un concierge va poate oferi hainele sale. SI daca poftiti la un anumit produs, un concierge poate trimite o masina sa va aduca ceea ce va doriti chiar daca costurile de transport vor fi net superioare costului produsului efectiv.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.