Setari Cookie-uri

Concierge - Ghid de Folosire

Hotelurile de lux va rasfata cu centre de spa, room-service, restaurante speciale, camere mari, terase pe masura si tehnologie de ultim moment. Insa oamenii fac intotdeauna diferenta... Multi dintre noi abia asteptam sa ne cazam si sa descoperim minunile hotelului si destinatiei alese si evitam sa apelam la poate una dintre cele mai utile si si valoroase minuni pe care ni le pune la dispozitie un hotel de lux: serviciile de CONCIERGE

Puteti lasa bani sau puteti oferi cadouri si mici atentii concierge-ului vostru.Puteti trimite cadouri conciergeului vostru chiar si de Craciun sau dupa sejur mai lung.
E bine de stiut ca adesea banii primiti ca bacsisi se aduna si se impart intre toti membri echipei de concierge. De aceea un cadou in forma fizica este o modalitate apreciata si personala de a multumi unui concierge anume.

Daca nu stiti sau nu aveti ce anume sa oferiti unui concierge pe care il apreciati, ramane intotdeauna la indemana posibilitatea de a trimite o scrisoare de multumire managerului hotelului, in care specificati cat sunteti de multumiti de serviciile unui anumit concierge.
O astfel de scrisoare poate valora mai mult decat orice bacsis pentru cariera si succesul unu concierge profesionist.

Un concierge profesionist si un concierge multumit va zbura cu avionul dupa un oaspete care si-a uitat documente importante in hotel.

In caz ca trebuie sa purtati costum intr-o anumita intalnire si v-ati pierdut bagajul sau ati uitat costumul acasa, un concierge va poate oferi hainele sale. SI daca poftiti la un anumit produs, un concierge poate trimite o masina sa va aduca ceea ce va doriti chiar daca costurile de transport vor fi net superioare costului produsului efectiv.

Daca v-ati hotarat sa experimentati turismul de lux si sa incercati serviciile de top, cereti sfatul agentului vostru de incredere si profitati la maxim de acestea. Daca tot platiti pe o noapte de cazare mai mult decat ar costa un sejur in alta destinatie, atunci cautati sa va lasati rasfatati de conciergii hotelului vostru preferat. Merita!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.