Setari Cookie-uri

Trucuri pentru vacante si calatorii in perioada de criza

A venit primavara, soarele isi face tot mai simtita prezenta si se anunta temperaturi oscilante in lunile care vin. De la zile cu peste 25 de grade in aprilie si mai pana la nopti cu doar 0 grade Celsius. Si pana la urma nu numai vremea, ci si vremurile vor fi schimbatoare. Singura constanta astazi e schimbarea si zilele bune pot alterna cu zile mai putin bune, atat la propriu cat si la figurat.

Si daca vacanta la plaja nu este pe placul vostru atunci puteti urca cu masina inspre Vest, catre capitalele Imperiale, Budapesta si Viena sau catre 'orasul de aur cu 1000 de turle', Praga.

Daca va doriti sa lasati masina acasa veti gasi in fiecare luna chartere cu autocarul catre aceste destinatii favorite ale romanilor. Daca bugetul va permite, puteti alege unul din zborurile directe, low cost sau cu cursa de linie, catre Budapesta, Viena, Praga, Atena, Salonic, Zagreb, Dubrovnik sau alt aeroport in zona marii Adriatice. In timpul verii va puteti alege din varietatea de zboruri charter ce pleaca din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Arad, Iasi si alte orase ale tarii catre Insulele grecesti, dar si catre Croatia sau Turcia.

Destinatiile clasice - capitalele turistice europene

Exista in Europa cateva destinatii de vacanta care pot fi numite clasice fara riscul de a gresi. Vorbim de acele orase pe care le poti vizita si redescoperi mereu altfel, fie ca esti in tabara cu colegii, in excursie cu parintii, in luna de miere, in vacanta cu copiii, intr-o escapada romantica sau celebrand nunta de argint.

Citește și:

Aceste destinatii sunt mereu vii, mereu surprinzatoare si fermecatoare: nu te vei putea plictisi niciodata de Paris, de Londra sau de Amsterdam. Atunci cand bugetele noastre sunt limitate, e recomandat sa ne alegem cu grija destinatiile de vacanta. Si cand vorbim de Paris, Londra sau Amsterdam, satisfactia este ca si garantata. Depinde numai sa constientizezi ce anume cauti: distractie, viata de noapte, libertate, viata culturala, muzee, concerte, arhitectura, atmosfera sau relaxare.

Pachetele all inclusive, charterele de vara (cu reduceri de early bookings)

Unii dintre voi sunt cu siguranta adeptii vacantelor pe cont propriu. Insa intr-o perioada oarecum instabila precum cea pe care o traversam acum, e riscant sa ne bazam vacantele pe inspiratia de moment si sa facem rezervari in al 12-lea ceas. Putem spera ca tarifele vor fi mici, atat la cazare cat si la masa sau alte servicii acolo unde ne vom hotari sa plecam insa in general, fie criza economica sau boom economic, ofertele cu cel mai bun raport calitate/pret se vand si se ocupa cel mai repede si locatiile apreciate isi mentin un standard al tarifului ce reflecta calitatea serviciilor si produselor oferite. Si nu ar fi pacat sa ne multumim cu locuri, bilete sau hoteluri ramase neocupate si nevandute?! Daca nu au fost interesante pentru altii, probabil exista un motiv. Si sa nu uitam: de multe ori tariful foarte mic ascunde anumite probleme mai mult sau mai putin importante.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.