Setari Cookie-uri

Trucuri pentru vacante si calatorii in perioada de criza

A venit primavara, soarele isi face tot mai simtita prezenta si se anunta temperaturi oscilante in lunile care vin. De la zile cu peste 25 de grade in aprilie si mai pana la nopti cu doar 0 grade Celsius. Si pana la urma nu numai vremea, ci si vremurile vor fi schimbatoare. Singura constanta astazi e schimbarea si zilele bune pot alterna cu zile mai putin bune, atat la propriu cat si la figurat.

Pentru destinatia Salonic, se pleaca in jurul pranzului din Bucuresti si se ajunge in Salonic la 7 dimineata, a doua zi. Daca vrei sa mergi mai departe poti lua un tren spre Atena (nu mai ai de platit nimic in plus, tariful este acoperit de Balkan Flexipass, insa trebuie sa iti rezervi loc pe scaun la agentia de bilete). De mentionat ca acest tren catre Atena opreste si la Katerini, de unde puteti ajunge rapid cu microbuz sau autocar spre Paralia, Olympic Beach, Platamonas si Leptokaria. Pentru cei care vor sa ajunga din Salonic in Halkidiki, sunt la indemana o serie de autocare.

Avantajul major al acestor abonamente feroviare este ca iti ofera ocazia sa te poti urca practic in orice tren din zona vizata, mai putin trenurile de mare viteza. Mai multe detalii poti afla aici.

Asadar, cand intr-o perioada de criza economica banii sunt o problema presanta si stressanta pentru noi toti si bugetele noastre sunt limitate, cel mai probabil vom renunta, cel putin in parte, la produsele si serviciile de lux ce ne faceau viata mai frumoasa pana acum. Din pacate, calatoriile fac pentru unii dintre noi parte din aceasta categorie a serviciilor de lux... Insa o vacanta nu este doar o placere mai mult sau mai putin vinovata, menita sa ne faca sa ne simtim bine si sa ne rasfatam. O vacanta, macar o vacanta pe an, este pana la urma o necesitate pentru fiecare dintre noi. Mai ales intr-o perioada de criza economica, trebuie sa folosim zilele de concediu pentru a ne relaxa, a ne elibera de sress, a ne simti bine si a ne recastiga energia, entuziasmul, increderea si forta de a merge mai departe cu zambetul pe buze.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.