Setari Cookie-uri

Trucuri pentru vacante si calatorii in perioada de criza

A venit primavara, soarele isi face tot mai simtita prezenta si se anunta temperaturi oscilante in lunile care vin. De la zile cu peste 25 de grade in aprilie si mai pana la nopti cu doar 0 grade Celsius. Si pana la urma nu numai vremea, ci si vremurile vor fi schimbatoare. Singura constanta astazi e schimbarea si zilele bune pot alterna cu zile mai putin bune, atat la propriu cat si la figurat.

E adevarat ca, atunci cand iti rezervi doar hotelul si biletul de avion, ai parte de o libertate totala in a te deplasa si a-ti alege pe moment locul in care mananci, bei un cocktail sau iti petreci noaptea. Insa in acest stil, costurile pot sari foarte usor peste bugetul tau. Daca intri intr-un restaurant care te-a atras e foarte posibil sa cheltui mai mult decat ti-ai propus initial. Sau daca nu o faci, e probabil sa fie nevoie sa iti controlezi impulsul si dorinta de a cumpara ceva tocmai fiindca costa prea mult... Si pana la urma acesta este principalul avantaj al pachetelor All Inclusive: stii exact cat ai de plata si la fata locului poti consuma oricat vrei, oricand vrei, de oricate ori vrei. Iti alegi pachetul la hotelul si tariful potrivit, il platesti din timp, poate in mai multe rate si cu reducerile pe care le poti obtine si, cand ajungi in resort, nu mai e nevoie sa cheltuiesti nimic in plus. Te poti rasfata cu orice iti pofteste inima si cheltuielile neprevazute sunt reduse la minim si cu siguranta nu vor mai fi legate de mancare si bautura!

Citește și:

Desi tarifele pachetelor All Inclusive sunt evident mai mari decat sejururile care ofera doar cazare si mic dejun, riscam sa afirmam ca in multe situatii pachetele All Inclusive se pot dovedi mai economice decat acestea. Mesele, bauturile, cocktalurile si distractia achitate separat la fata locului ajung de multe ori sa va coste mai mult decat ar fi costat suplimentul de all inclusive.

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.